Είσαι γ*μάτος είσαι γαμ*τη: Βιβλίο-πρόταση

Βιβλίο είσαι γαμ*τος είσαι γαμ*τη

Το βιβλίο “Είσαι γ*μάτος είσαι γαμ*τη” είναι το πιο πρόσφατο που διάβασα με θέμα την προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση. Πρόκειται για Best Seller σύμφωνα με τους New York Times, που έχει αγοραστεί από τουλάχιστον 2 εκατομμύρια άτομα! Όπως καταλαβαίνετε, βιβλίο με τέτοιο “βιογραφικό” δεν γινόταν να μου ξεφύγει! Η περιέργειά μου να το διαβάσω ήταν μεγάλη!

Πράγματι δεν έπεσα έξω! Το βιβλίο “Είσαι γ*μάτος είσαι γαμ*τη” των εκδόσεων Κλειδάριθμος είναι εξαιρετικό! Εκτός από πρακτικό κι άμεσο, είναι γραμμένο σε χαλαρό ύφος και με πολύ χιούμορ. Δηλαδή για βιβλίο αυτοβελτίωσης είναι πολύ διασκεδαστικό! Η αισιοδοξία του βιβλίου είναι διάχυτη σχεδόν σε όλες τις σελίδες του. Επίσης, είναι διανθισμένο με προσωπικές ιστορίες της συγγραφέως, που όλες τους θυμίζουν καταστάσεις που ο περισσότερος κόσμος αντιμετωπίζει.

Το βιβλίο “Είσαι γ*μάτος είσαι γαμ*τη” είναι ουσιαστικά ένας δυναμικός οδηγός για την κατανόηση του εγώ και τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας! Ένα βιβλίο για να αγαπήσουμε αυτά που δεν μπορούμε να αλλάξουμε και να αλλάξουμε αυτά που δεν αγαπάμε. Είναι ένα πρακτικό βιβλίο για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να πάψουμε να τον αμφισβητούμε και να βελτιώσουμε τη ζωή μας!

Η συγγραφέας του βιβλίου, Jen Sincero, ζούσε για πολλά χρόνια στα όρια της φτώχειας. Έκανε αρκετές κακοπληρωμένες δουλειές, ζούσε σε ένα γκαράζ που το είχε κάνει σπίτι και ο τραπεζικός της λογαριασμός ήταν μηδενικής. Όμως, δεν τα παράτησε! Πίστεψε στον εαυτό της και στις δυνάμεις της και κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της. Αυτό ακριβώς μας μεταφέρει μέσα από το βιβλίο της!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Είσαι γ*μάτος είσαι γαμ*τη

Εκδότης: Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Συγγραφέας: Sincero Jen

Μετάφραση: Αναστασία Δεληγιάννη

Κατηγορία: Αυτοβελτίωση

Σελίδες: 320

Καλό διάβασμα!

Δείτε επίσης

-Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω;
-Δώστε θάρρος στο παιδί

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link