Ξαναπάτα Like επιτέλους: Βιβλίο-πρόταση + Διαγωνισμός

Βιβλίο ξαναπάτα Like επιτέλους

Το “Ξαναπάτα Like επιτέλους” είναι το πέμπτο βιβλίο της συγγραφέως Κέλλυς Αλχανάτη για παιδιά από 10 ετών κι άνω. Με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (που φέτος είναι στις 5 Φεβρουαρίου) σας προτείνω το παραπάνω βιβλίο γιατί ασχολείται με ένα θέμα που “καίει” τους περισσότερους γονείς! Συγκεκριμένα, το βιβλίο “Ξαναπάτα Like επιτέλους” περιγράφει με αστείο και διασκεδαστικό τρόπο την καθημερινή επικοινωνία των εφήβων μέσω ίντερνετ.

Η Μπίλι πηγαίνει διακοπές με τους γονείς της σε μέρος όπου δεν υπάρχει σύνδεση Wi-Fi. Για δεκαπέντε ολόκληρες ημέρες δεν έχει καμία επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους! Όταν επιστρέφει από τις διακοπές της, πιάνει στα χέρια της αμέσως το τάμπλετ, που τόσο της έχει λείψει!

Αν κι έχει χάσει πολλές αναρτήσεις των φίλων της, παραμένει δημοφιλής κι έχει πολλούς διαδικτυακούς φίλους. Το διαδικτυακό παιχνίδι ξαναρχίζει! Sarahah, insta stories, party house και άλλα πολλά δημιουργούν παρεξηγήσεις, φασαρίες και επικίνδυνες αντιδράσεις.

Η Μπίλι συνειδητοποιεί ότι τα περισσότερα που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζουν μια ψεύτικη πλευρά της ζωής. Χαμόγελα, πόζες, ειδυλλιακές στιγμές που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι ομάδες στο ίντερνετ και οι διαδικτυακοί φίλοι ολοένα κι αυξάνονται. Ωστόσο, η ουσιαστική επαφή και η επικοινωνία χάνονται! Άραγε η Μπίλι θα καταφέρει να διαχειριστεί όλη αυτή την διαδικτυακή τρέλα ή θα έχει περισσότερους μπελάδες;

Ξαναπάτα Like επιτέλους

Εκδόσεις: Μίνωας

Συγγραφέας: Αλχανάτη Κέλλυ

Σελίδες: 152

Ηλικία: 10+

Το βιβλίο “Ξαναπάτα Like επιτέλους” με έξυπνο τρόπο, περνάει στα παιδιά τους κινδύνους που διατρέχουν κατά την παρουσία τους στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μιλάει για τον τρόπο που τα ίδια εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στο βωμό των likes και των followers. Επίσης, δείχνει την αγωνία των παιδιών να είναι δημοφιλή, αρεστά και να αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια ομάδα. Η συγγραφέας, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα επικοινωνίας των παιδιών αυτής της ηλικίας, εστιάζει στα θετικά του διαδικτύου αλλά και τα αρνητικά που κρύβει. Ευτυχώς που στο τέλος του βιβλίου υπάρχει λεξικό με τις άγνωστε λέξεις! Προσωπικά είχα πολλές!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Διαγωνισμός

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας χαρίζουμε σε δύο τυχερούς από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ξαναπάτα Like επιτέλους”

Για να διεκδικήσετε:

-ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Instagram, κάνετε κλικ εδώ.

-ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Facebook, κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 11/02/2019

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί, ένας μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram.

-Ο τυχερός μέσω Facebook θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Ο τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram. Οι τυχεροί θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Οι 2 τυχεροί αν είναι κάτοικοι Αθήνας θα παραλάβουν το βιβλίο τους από το κέντρο της Αθήνας, αφού επικοινωνήσουν με τις Εκδόσεις Μίνωας. Αν κατοικούν εκτός Αθηνών το δώρο τους θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

Σας φιλώ…

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link