Livebooks Διαγωνισμός: Μαθαίνοντας με τη Ρενάτα

Για τα Livebooks ή αλλιώς “βιβλία που ζωντανεύουν” σας είχα μιλήσει παλιότερα εδώ. Όπως σας είχα πει, τα Livebooks είναι κανονικά, έντυπα βιβλία, με κείμενο και εικόνα. Περιλαμβάνουν λειτουργίες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας (virtual reality). Αυτό σημαίνει ότι τα βιβλία Livebooks συνοδεύονται από μια δωρεάν εφαρμογή για smartphones ή tablet τεχνολογίας Android ή iOS.

Livebooks-τα-βιβλία-που-ζωντανεύουν

Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή τα βιβλία ζωντανεύουν το περιεχόμενό τους σε 3D, με κίνηση και ήχο, μέσω της κάμερας της συσκευής! Πιστέψτε με αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό ακόμα και για εμάς τους μεγάλους!

Livebooks-τα-βιβλία-που-ζωντανεύουν

Με τον παραπάνω τρόπο, τα Livebooks συνδυάζουν το παραδοσιακό βιβλίο με την τεχνολογία  και προσφέρουν στα παιδιά διασκέδαση και γνώση ταυτόχρονα. Θεωρώ ότι τα Livebooks είναι ότι πιο διαδραστικό υπάρχει σε βιβλίο, αφού συνδυάζει την τεχνολογία με τρόπο ωφέλιμο για τα παιδιά!

Livebooks-τα-βιβλία-που-ζωντανεύουν

Επίσης, τα Livebooks είναι 100% ελληνική καινοτομία και τέτοιες δράσεις αξίζει να τις στηρίζουμε!

Livebooks: Μαθαίνω τα γράμματα με τη Ρενάτα

Livebooks-τα-βιβλία-που-ζωντανεύουν

H Ρενάτα, η γατούλα, “ζωντανεύει” και μαθαίνει στα παιδιά τα γράμματα της Αλφαβήτα. Με προορισμό το μεγάλο παλάτι, η Ρενάτα ξεκινάει μία απίθανη περιπέτεια! Σκοπός της είναι να μαζέψει γράμματα και θαύματα σε όλη τη διαδρομή.

Livebooks-τα-βιβλία-που-ζωντανεύουν

Τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν την ιστορία της Ρενάτας, να δουν τα γράμματα σε 3D με τον σωστό καθοδηγούμενο τρόπο γραφής τους και να ακούσουν την ονομασία και τον ήχο τους!

Livebooks: Μαθαίνω την προπαίδεια με τη Ρενάτα

Livebooks-τα-βιβλία-που-ζωντανεύουν

Η γάτα η Ρενάτα χρειάζεται τη βοήθεια των παιδιών για να ελευθερώσει τα Δρακοφιλαράκια. Ο κακός δράκος Τεμπελάδωνας που μισεί τα μαθηματικά τα έχει φυλακίσει. Ο μόνος τρόπος για να ελευθερωθούν τα Δρακοφιλαράκια είναι να μάθουν τα παιδιά την προπαίδεια.

Livebooks-τα-βιβλία-που-ζωντανεύουν

 Κάθε αριθμός έχει τον δικό του κόσμο, τις δικές του πίστες και το δικό του Δρακοφιλαράκι. Έτσι κάθε φορά που το παιδί ολοκληρώνει με επιτυχία όλες τις πίστες του αριθμού, τότε το Δρακοφιλαράκι του ελευθερώνεται!

Μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

Livebooks-τα-βιβλία-που-ζωντανεύουν

Σε συνεργασία με τα Livebooks χαρίζουμε σε έναν τυχερό ένα από τα παραπάνω δύο βιβλία. Για να διεκδικήσετε ένα από τα παραπάνω βιβλία μέσω Facebook κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 16/12/2018.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω  Facebook

-Ο τυχερός  θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Το δώρο θα αποσταλεί στον τυχερό ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που θα δηλώσει. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link