Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι χειροτεχνίας

Ακόμα ένα εργαστήρι χειροτεχνίας στέφθηκε με επιτυχία στον Πολυχώρο Μεταίχμιο! Ήταν το Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι χειροτεχνίας που κάναμε πριν από λίγες ημέρες μαζί με την Κατερίνα και όλους τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους! Με αφορμή το βιβλίο “Φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη” των εκδόσεων Μεταίχμιο διαβάσαμε το παραμύθι και μετά ξεκινήσαμε τις χειροτεχνίες!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι κάναμε και πως τα περάσαμε στο Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι χειροτεχνίας!

Αρχικά γνωρίσαμε τους μικρούς μας φίλους και όσοι ήθελαν φωτογραφήθηκαν με τα photo booths Αη Βασίλης που είχαμε φτιάξει! Εννοείται ότι φωτογραφηθήκαμε κι εγώ με την Κατερίνα (κι εμείς παιδιά είμαστε κατά βάθος άλλωστε)!

Χριστουγεννιάτικο-εργαστήρι-Πολυχώρος-Μεταίχμιο

Χριστουγεννιάτικο-εργαστήρι-Πολυχώρος-Μεταίχμιο
Με την Κατερίνα περάσαμε τέλεια!!!

Μετά συνεχίσαμε με την ανάγνωση του παραμυθιού μας όπου πραγματικά απόλαυσα! Είναι φοβερή εμπειρία να βλέπεις λιλιπούτειες φατσούλες να “κρέμονται” από τα χείλη σου!

Χριστουγεννιάτικο-εργαστήρι-Πολυχώρος-Μεταίχμιο

Κι όταν τελείωσε το παραμύθι μας τότε το μαγικό ταξίδι ξεκίνησε! Τα παιδιά έκοψαν, κόλλησαν και διακόσμησαν με κουδουνάκια, κορδέλες, χιονονιφάδες, γκλίτερ, δεντράκια, κ.α!

Χριστουγεννιάτικο-εργαστήρι-χειροτεχνίας-στον-πολυχώρο-μεταίχμιο

Χριστουγεννιάτικο-εργαστήρι-Πολυχώρος-Μεταίχμιο

Πρώτη φορά συνάντησα τόσο υπέροχους γονείς που έγιναν ένα με τα παιδιά τους κι όλοι μαζί δημιουργήσαμε και διασκεδάσαμε! Πραγματικά στο προς το τέλος του εργαστηρίου μας ήμασταν όλοι, μικροί και μεγάλοι γεμάτοι χρυσόσκονη!

Χριστουγεννιάτικο-εργαστήρι-Πολυχώρος-Μεταίχμιο

Στο τέλος τα παιδιά έγραψαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη (μπορείτε να το εκτυπώσετε εδώ) και ζωγράφισαν! Κι όταν έφυγαν είχαν φατσούλες χαρούμενες κι ένιωθαν περήφανα για τις δημιουργίες τους! Νομίζω ότι ήταν ένα από τα καλυτερα εργαστήρια χειροτεχνίας (μεχρι το επόμενο)!!!

Χριστουγεννιάτικο-εργαστήρι-Πολυχώρος-Μεταίχμιο

Χάρηκα πολύ που συνάντησα αρκετές φίλες (διαδικτυακές κι όχι μόνο) και τις ευχαριστώ θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

https://www.metaixmio.gr/el/events/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC
Παρέα με τη Χρυσή από το Blisseekingmom και τον καλύτερο μπέμπη!

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία All For Office για την ευγενική προσφορά των ποιοτικών υλικών χειροτεχνίας και τον Πολυχώρο Μεταίχμιο για τη φιλοξενία!

Δίνουμε ραντεβού για τον Μάρτιο και το Αποκριάτικο Εργαστήρι χειροτεχνίας!

Μέχρι τότε να περνάτε όλοι καλά και να βάζετε στη ζωή σας αρκετή δόση χρυσόσκονης!

Σας φιλώ…

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Δείτε παρακάτω τα προηγούμενα εργαστήρια χειροτεχνίας στον Πολυχώρο Μεταίχμιο:

-Εργαστήριο χειροτεχνίας με τα βιβλία της Άλκης Ζέη στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

-Καλοκαιρινό εργαστήρι χειροτεχνίας στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link