Χριστουγεννιάτικες κάρτες με θήκες από cup cakes

φτιάχνουμε-χριστουγεννιάτικες-κάρτες-diy-christmas-cards

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες είναι πια παράδοση στο σπίτι μας γιατί κάθε χρόνο φτιάχνουμε τις δικές μας! Αφού φτιάξαμε τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες μας με συρματιάκια πίπας και χάντρες (σας τις είχα δείξει εδώ), σειρά είχε να φτιάξουμε Χριστουγεννιάτικες κάρτες με θήκες από cup cakes!  Κι αυτές οι κάρτες μας έγιναν όμορφες και τα κορίτσια διασκέδασαν πολύ όσο τις φτιάχναμε! Είναι τόσο απλή η διαδικασία και τόσο λίγα τα υλικά που σας βλέπω να τις φτιάχνετε άμεσα!!!

φτιάχνουμε-χριστουγεννιάτικες-κάρτες-diy-christmas-cards

Τα υλικά που χρειαστήκαμε για να φτιάξουμε τις χαριτωμένες Χριστουγεννιάτικες κάρτες με θήκες από cup cakes είναι:

-Χριστουγεννιάτικα χαρτόνια Α4 ή Α3

-Θήκες cup cakes (εμείς χρησιμοποιήσαμε κόκκινες και πράσινες)

-1 κόκκινη σελίδα (για να κόψουμε τα αστέρια μας)

-Κόλλα στικ 

Πάμε να δούμε και πως φτιάξαμε κι αυτές τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες μας.

φτιάχνουμε-χριστουγεννιάτικες-κάρτες-diy-christmas-cards

Αρχικά τσακίσαμε κάθε χαρτόνι στη μέση για να γίνει κάρτα. Μετά διπλώσαμε τις θήκες cup cakes στη μέση και αρχίσαμε να τις κολλάμε πάνω στην κάρτα μας. Κολλώντας τις θήκες εναλλάξ πράσινες και κόκκινες σχηματίσαμε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στο τέλος, η Ελένη έκοψε από το κόκκινο χαρτί αστέρια για την κορυφή κάθε δέντρου μας και τα κολλήσαμε. Τόσο εύκολα και διασκεδαστικά φτιάξαμε Χριστουγεννιάτικες κάρτες με θήκες από cup cakes, τις οποίες τα κορίτσια μου προορίζουν για τις αγαπημένες τους δασκάλες, για θείες, θείους, νονούς και νονές!

φτιάχνουμε-χριστουγεννιάτικες-κάρτες-diy-christmas-cards

Είναι μια πολύ διασκεδαστική χειροτεχνία που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας και να έχετε ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα!Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στις περσινές κάρτες μας, κάντε κλικ εδώ.

——————————————————————————————————————–

Δείτε εδώ όλες τις Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες μας!

——————————————————————————————————————–

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

8 Comments
  1. Πολύ ωραία ιδέα, όμορφες κάρτες αλλά και εύκολες και γρήγορες και οικονομικές! Όλα τα καλά΄ έχουν!
    Κι εγώ είμαι δασκάλα, καθηγήτρια Αγγλικών, σήμερα έκανα το τελευταίο μάθημα στο φροντιστήριο όπου εργάζομαι και πολλά γλυκούλικα κοριτσάκια μου χάρισαν διάφορα πράγματα! Θα δώσουν μεγάλη χαρά οι δικές σου κούκλες στις δασκάλες τους, να’σαι σίγουρη… 🙂

    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Όντως έδωσαν πολύ χαρά οι μικρές μου στις δασκάλες τους με αυτές τις απλές κάρτες που φτιάξαμε γιατί τις κάναμε με αγάπη! Πολλά φιλιάαα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link