Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα δεντράκια

Τι πιο ωραίο από το να απασχολείς τα παιδιά σου δημιουργικά και να περνάτε όλοι μαζί ευχάριστα την ώρα σας! Τι πιο ωραίο από το να βλέπεις φατσούλες γελαστές και περήφανες για τα δημιουργήματά τους! Τι πιο ωραίο από το να ενισχύεις τη φαντασία τους και να πηγαίνουν τη δική σου σκέψη ακόμα παραπέρα! Με αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματα, φτιάξαμε με τις ζουζούνες μου χριστουγεννιάτικα δεντράκια όλο χρώμα και σκέρτσο!Πήραμε λευκά χάρτινα πιάτα, πράσινους μαρκαδόρους, χρωματιστά πομ πομ, κόλλα, ψαλίδι, και συρραπτικό.
Τα κορίτσια μου ζωγράφισαν τα χάρτινα πιάτα πράσινα. Ε, καλά μη φανταστείτε ότι η μικρούλα το έκανε όλο μόνη της, έβαλε και η μαμά το χέρι της. Η μεγάλη ζουζούνα μου όμως το έκανε μόνη της!
Κι αφού κόψαμε κάθε πιάτο σε 4 τριγωνικά κομμάτια, τα σύρραψα ανά 3 τριγωνάκια για να μοιάζουν με δεντράκι και τα κορίτσια κόλλησαν τα πομ πομ όπως τους άρεσε!

Και να το τελικό αποτέλεσμα!

Δείτε εδώ όλες τις Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες μας!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ). Ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Συμβουλή: Αν θέλετε να είναι ακόμα ωραιότερο το αποτέλεσμα μπορείτε να χρωματίσετε τα χάρτινα πιάτα με πινέλο.

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

26 Comments
  1. Μόλις τα τελειώσαμε Σωτηρία μου!Πολύ ωραία ιδέα,ιδίως για μαμάδες σαν εμένα που δεν το έχουν με τις χειροτεχνίες☺και είναι καλή φάση γιατί είναι τόσο απλό που μπορούν να συμμετέχουν και τα πιο μικρά..αν και ο δικός μου δεν έχει υπομονή να κάτσει να ασχοληθεί όπως η δικιά σου..τον συγκινεί περισσότερο η μπάλα..η Λυδία όμως το ευχαριστήθηκε!Αναμένω και άλλες τέτοιες ιδέες για άσχετες μαμάδες σαν εμένα!!!Πολλά φιλιά!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link