Πρωτομαγιάτικο στεφάνι με πεταλούδες + Δωρεάν Εκτυπώσιμα

protomagiatiko_stefani

Αυτό το πρωτομαγιάτικο στεφάνι το έχουμε αγαπήσει! Γενικώς, η Πρωτομαγιά είναι μεγάλη γιορτή για την οικογένειά μου γιατί ανήμερα έχει γεννηθεί η Έλλη, η μικρή μου κόρη! Φέτος γίνεται 5 χρονών κι αναρωτιέμαι πότε πέρασαν κιόλας 5 ολόκληρα χρόνια από τότε που κράτησα το μικρό αυτό μωράκι στην αγκαλιά μου!

Έτσι, φέτος ανάμεσα στις ετοιμασίες για το πάρτυ της, είπα να στολίσω πιο χαρούμενα και ανοιξιάτικα το σπίτι μας. Η πρώτη εικόνα κάθε σπιτιού είναι η εξώπορτα του. Γι αυτό σκέφτηκα να φτιάξω ένα Πρωτομαγιάτικο στεφάνι με πολύχρωμες πεταλούδες, που θυμίζουν τη μικρή μου πεταλουδίτσα! Κάπως έτσι είναι και η Έλλη, γεμάτη χρώματα, μεγαλώνει και τρέχει από δω κι από κει. Το κοριτσάκι μου ανοίγει τα φτερά της και (αχαχαχ) θα έρθει κάποια ώρα που με τα πολύχρωμα φτερά της θα χαράξει τη δική της πορεία!

πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Πάμε όμως να δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα χαρούμενο Πρωτομαγιάτικο στεφάνι γεμάτο πεταλούδες!

Τα υλικά που χρειάστηκα για το πρωτομαγιάτικο στεφάνι είναι:

-ένα στεφάνι διαμέτρου 20εκ

-δαντέλα ροζ και μπεζ

-κορδέλα κίτρινη

-χαρτιά Α4 σε ροζ, φούξια και κίτρινο με εκτυπωμένες πεταλούδες

-ψαλίδι

-κόλλα ή πιστόλι σιλικόνης

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις πεταλούδες παρακάτω:

Εκτυπώστε τις πεταλούδες

.

πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Αρχικά έβαλα στον εκτυπωτή χαρτί Α4 σε χρώμα ροζ, φούξια και κίτρινο, εκτύπωσα τις πεταλούδες και τις έκοψα. Σας έχω πεταλούδες σε 3 διαφορετικά μεγέθη: μεγάλες, μεσαίες και μικρές. Εγώ εκτύπωσα από τις μεσαίες και τις μικρές γιατί το στεφάνι μου ήταν μικρό.  Επίσης, έκοψα κάθε πεταλούδα λίγο πιο μέσα από το περίγραμμα της (όπως στην παρακάτω εικόνα). Συνολικά κόλλησα πάνω στο στεφάνι 17 πεταλούδες.

πρωτομαγιάτικο στεφάνι
Το πίσω μέρος κάθε πεταλούδας

Τύλιξα τη ροζ δαντέλα γύρω από το στεφάνι, μετά τύλιξα την μπεζ δαντέλα και τελευταία την κίτρινη κορδέλα. Έδεσα ένα κομμάτι από τη ροζ κορδέλα στο πάνω μέρος του στεφανιού για να μπορώ να το κρεμάσω.  Επίσης έδεσα από ένα κομμάτι δαντέλα/κορδέλα στο κάτω μέρος του στεφανιού για να κρέμονται.

πρωτομαγιάτικο στεφάνι
Το στεφανάκι πριν κολλήσω πάνω του τις πεταλούδες

Τσάκισα ελαφρώς τα φτερά κάθε πεταλούδας για να έχουν μια κίνηση και τα κόλλησα πάνω στο στεφάνι και στις κορδέλες που κρέμονταν.

——————————————————————————————————————–

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ)  ή ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

——————————————————————————————————————–

πρωτομαγιάτικο στεφάνι
Μου φαίνεται τόοοσο χαριτωμένο!!!

Πώς σας φαίνεται; Εγώ το λάτρεψα ήδη;

Πρωτομαγιάτικο-στεφάνι-δωρεάν-εκτυπώσιμαΣας φιλώ…

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link