Κέρασμα για το σχολείο προβατάκι με ποπ κορν + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

κέρασμα για το σχολείο προβατάκι

Το κέρασμα για το σχολείο των κοριτσιών μου είναι συνήθως κάποιο γλυκό που φτιάχνουμε μαζί στο σπίτι. Πριν λίγες μέρες είχε γιορτή η πρωτότοκη κόρη μου, το Ελενάκι μου, και θέλαμε να κεράσουμε τους συμμαθητές της. Η συγκεκριμένη γιορτή είναι μεγάλη και στην τάξη της γιόρταζε κι άλλο παιδάκι. Σκέφτηκα λοιπόν να μην φτιάξω γλυκό, αλλά κάτι αλμυρό. Ήθελα όμως να έχει και την προσωπική πινελιά των κοριτσιών μου. Το ξέρετε άλλωστε πως οτιδήποτε είναι χειροποίητο κρύβει άλλο μεράκι, έχει άλλη χάρη και δίνει περίσσεια χαρά!

κερασμα για το σχολείο προβατάκι

Έτσι αποφασίσαμε με την Ελένη μου να φτιάξουμε προβατάκι με ποπ κορν. Συγκεκριμένα, φτιάξαμε ποπ κορν και τα βάλαμε σε διάφανα σακουλάκια τροφίμων. Ύστερα στολίσαμε τα σακουλάκια και τα κάναμε να μοιάζουν με προβατάκι (θα σας πω αναλυτικά παρακάτω)  Για να φτιάξετε κι εσείς κέρασμα για το σχολείο, το παιδικό πάρτυ, τα γενέθλια, κτλ σας έφτιαξα τη φατσούλα προβατάκι. Μπορείτε να την εκτυπώστε δωρεάν παρακάτω:

Εκτυπώστε το πατρόν

.

προβατάκι με ποπ κορν κέρασμα για το σχολείο

Κέρασμα για το σχολείο προβατάκι με ποπ κορν

-Εκτυπωμένες φατσούλες από προβατάκια (τις εκτυπώνετε παραπάνω)

-Ματάκια χειροτεχνίας

-Κόλλα χειροτεχνίας

-Βαμβάκι

-Ασημί μαρκαδόρο που γράφει πάνω σε μαύρο χαρτί (εγώ χρησιμοποιώ τους Posca)

-Ψαλίδι, κόλλα χειροτεχνίας

-Κορδέλα

-Διάφανα σακουλάκια (κατάλληλα για τρόφιμα)

-Καλαμπόκι για ποπ κορν και λάδι

Αφού έφτιαξα αρκετά ποπ κορν (με λαδάκι όχι βούτυρο) τα αλάτισα ελαφρώς και τα άφησα να παγώσουν εντελώς. Ύστερα τα έβαλα στα διάφανα σακουλάκια και τα έδεσα με ένα κομμάτι κορδέλας.

κέρασμα για το σχολείο προβατάκι

Εκτύπωσα τόσες φατσούλες- προβατάκια όσα τα παιδάκια που θέλαμε να κεράσουμε (16 παιδάκια για την ακρίβεια) και με τα κορίτσια μου τις κόψαμε. Η Ελένη και η Έλλη κόλλησαν πρώτα τα ματάκια χειροτεχνίας. Μετά κόλλησαν τα κομματάκια βαμβάκι (για το μαλλί του προβάτου) και τέλος η Ελένη ζωγράφισε σε κάθε προβατάκι το στόμα του!

κέρασμα για το σχολείο προβατάκι

Αφού στέγνωσαν καλά, κόλλησα τα προβατάκια πάνω στα σακουλάκια.

Το προβατάκι με ποπ κορν κέρασμα για το σχολείο μας ήταν έτοιμο!

Μετά πήρα ένα χάρτινο καπάκι από κούτα Α4 και το τύλιξα με πράσινο χαρτί περιτυλίγματος. Τα προβατάκια μπήκαν μέσα στο κουτί τους και η Ελένη τα πήγε με πολύ χαρά στο σχολείο της! Το μεσημέρι που γύρισε από το σχολείο της μου είπε ότι το κέρασμα άρεσε πολύ στη δασκάλα της και στους συμμαθητές της και όλα τα παιδάκια έφαγαν το ποπ κορν!

κέρασμα για το σχολείο προβατάκι

Νομίζω ότι το προβατάκι με ποπ κορν κέρασμα για το σχολείο  είναι εύκολο, γρήγορο, πρωτότυπο και οικονομικό. Επίσης όλα τα παιδάκια το τίμησαν, το ίδιο και οι δασκάλες!

Φτιάξτε το κι εσείς και θα με θυμηθείτε!


Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).


Σας φιλώ…

 

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link