Βιβλίο-πρόταση + Διαγωνισμός: Μικρές φωτιές παντού

Βιβλίο Μικρές φωτιές παντού

Το βιβλίο “Μικρές φωτιές παντού” το διάβασα πρόσφατα και το βρήκα εξαιρετικό. Είναι το δεύτερο μυθιστόρημα της Αμερικανίδας Celeste Ng και θεωρείτε ήδη ένα δυνατό λογοτέχνημα. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που ασχολείται με τις οικογενειακές σχέσεις, τη μητρότητα, την εφηβεία, την προωρότητα, το κατεστημένο!

Η κυρία Έλενα Ρίτσαρντσον ζει με την οικογένεια της σε ένα ήρεμο, γραφικό προάστιο του Κλίβελαντ, το Σέικερ Χάιτς. Εκεί όλα είναι σχεδιασμένα ως την τελευταία λεπτομέρεια, από τη χάραξη των στριφογυριστών δρόμων και το χρώμα των σπιτιών, ως τις επιτυχημένες ζωές των κατοίκων του. Η Έλενα έχει τρία παιδιά και μια ήσυχη ζωή, όταν γεννάει πρόωρα το 4ο παιδί της, την Ίζι, η ζωή της γίνεται δύσκολη. Στην προσπάθειά της να προστατέψει την ευάλωτη, κατά τους γιατρούς, μικρή της κόρη, συνεχώς την καταπιέζει. Το κορίτσι όμως είναι υγιέστατο, πανέξυπνο και πολύ αντιδραστικό. Έτσι η σχέση της μάνας με την κόρη, καθώς προχωράνε τα χρόνια, γίνεται προβληματική.

Κάποια στιγμή, στο ήσυχο Σέικερ Χάιτς, μετακομίζει η Μία Γουόρεν με την έφηβη κόρη της Περλ και μένουν σε ένα σπίτι που ανήκει στην Έλενα. Η Μία είναι μια καλλιτέχνιδα με ελεύθερο πνεύμα που δύσκολα αποδέχεται τους κανόνες και το κατεστημένο. Μητέρα και κόρη έχουν ταξιδέψει πολύ και είναι πια καιρός να εγκατασταθούν σε ένα σταθερό μέρος.

Σιγά σιγά η Μία και η Περλ γίνονται κομμάτι της ζωής της οικογένειας Ρίτσαρντσον. Η Μία όμως κουβαλά ένα μυστηριώδες παρελθόν που σε συνδυασμό με το ανεξάρτητο πνεύμα της απειλεί να ταράξει το κατεστημένο στο ήσυχο Σέικερ Χάιτς.

Το βιβλίο “Μικρές φωτιές παντού” είναι ένα μυθιστόρημα που δίνει τροφή για σκέψη στον αναγνώστη. Διερευνά το βάρος των μυστικών, την τρομερή δύναμη της μητρότητας και τον κίνδυνο που ελλοχεύει στην πεποίθηση πως ακολουθώντας τους κανόνες μπορείς να αποτρέψεις μια συμφορά!

Μικρές φωτιές παντού

Εκδότης: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Ng Celeste

Μετάφραση: Ρίτα Κολαίτη

Σελίδες: 496

Για να διεκδικήσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου “Μικρές φωτιές παντού”  μέσω Instagram, κάνετε κλικ εδώ.

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 23/12/2018 στις 23:59 και ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Instagram. Ο  τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram. Θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 3 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Αν ο τυχερός κατοικεί στον νομό Αττικής, θα παραλάβει το δώρο του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Ενώ αν κατοικεί στην επαρχία, θα αποσταλεί δωρεάν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

-Σύμφωνα με το νέο κανονισμό GDPR περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των τυχερών θα λαμβάνονται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη τους και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή/παραλαβή του δώρου τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, ούτε θα χρησιμοποιούνται για άλλον σκοπό πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται.

Καλή επιτυχία!

Σας φιλώ

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link