Κάρτα για τη δασκάλα/ο + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

karta_gia_ti_daskala_free_printable

Κάρτα για τη δασκάλα και τον δάσκαλο φτιάξατε; Πότε πέρασε κι αυτή η σχολική χρονιά ούτε που κατάλαβα. Τα κοριτσάκια μου μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που πολλές φορές νιώθω ότι πρέπει να κάνω αγώνα δρόμου για να τις προλάβω! Και να που η Ελένη τελειώνει τη Β΄δημοτικού και η Έλλη χαιρετά για πάντα τον Παιδικό Σταθμό! Μετά το καλοκαίρι θα πάει στο πιο “μεγάλο” σχολείο, το Νηπιαγωγείο! Έφτασε λοιπόν ο καιρός να αποχαιρετίσουν τις αγαπημένες τους δασκάλες.

κάρτα για τον δάσκαλο

Κάρτα για τη δασκάλα και τον δάσκαλο

Μαζί με το καθιερωμένο δωράκι που κάνουμε κάθε χρόνο στις δασκάλες τους, φέτος έφτιαξα μία κάρτα ευχών για να το συνοδεύει. Είναι μία που απευθύνεται σε δασκάλα και μία σε δάσκαλο. Αν σας αρέσουν μπορείτε να τις εκτυπώσετε δωρεάν παρακάτω:

-Κάρτα για τη δασκάλα, εκτυπώστε εδώ: 

Εκτυπώστε την κάρτα

.

-Κάρτα για τον δάσκαλο, εκτυπώστε εδώ:

Εκτυπώστε την κάρτα

Μπορείτε να την εκτυπώσετε κατευθείαν σε χαρτόνι Α4 που θα διπλώσετε στη μέση ή να την κόψετε και να την κολλήσετε πάνω σε χαρτόνι.

Μέσα σε αυτή την κάρτα, η Ελένη θα γράψει όλα όσα θέλει να πει στην κα Βαρβάρα. Είναι η αγαπημένη της δασκάλα, που τα τελευταία δύο χρόνια τη βοήθησε από ένα τρυφερό μπουμπουκάκι που ήταν, να γίνει ένα δροσερό, ολάνθιστο, πολύχρωμο και μοσχοβολιστό λουλουδάκι που δεν χορταίνουμε να κοιτάζουμε!

κάρτα για τη δασκάλα

Αντίστοιχα, η Έλλη θα προσφέρει την κάρτα της στην κα Ιουλία. Είναι η λατρεμένη της δασκάλα που την έχει τα τελευταία 2 χρόνια. Έτσι στην κάρτα θα ζωγραφίσει και θα γράψει για να την ευχαριστήσει για όλα όσα της πρόσφερε. Γιατί πραγματικά τη βοήθησε κι από μικρό, ντροπαλό μελισσάκι που ζουζούνιζε αδιάκοπα, κατάφερε να ανοίξει τα φτερά της και να πετάει χαρούμενη από λουλούδι σε λουλούδι. Να ταξιδεύει με τη φαντασία της, να μάθει ένα σωρό πράγματα και να γίνει μια μικρή λαμπερή ηλιαχτίδα που φωτίζει καθημερινά τη ζωή μας!

Αν θέλετε ιδέες για χειροποίητα δώρα για τη δασκάλα/δάσκαλο σας προτείνω τα παρακάτω:

1)Κορνίζα με πουλάκια (κλικ εδώ)

δώρο για τη δασκάλα

2) Γλάστρα μαυροπίνακας (κλικ εδώ)

Γλάστρα μαυροπίνακας

3)Κορνίζα με πέτρες και ξυλαράκια (κλικ εδώ)

δώρο για τη δασκάλα κορνίζα με πέτρες και ξυλαράκιαΣας φιλώ…

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ)  ή ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Δείτε επίσης

-Πως να φτιάξω Πρωτομαγιάτικο στεφάνι + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

-Φτιάχνουμε Πασχαλινά καλαθάκια + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

-Φτιάχνουμε μάσκα Owlette -Πυτζαμοήρωες + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

-Γράμμα στον Άγιο Βασίλη + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link