Ζωγραφίζουμε ψαρακια με ρολα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα ξεκινάω τη μέρα μου με μια χειροτεχνία που έχουμε κάνει εδώ και καιρό και που ξέχασα να ανεβάσω (ω, ναι ειναι τόσο γεμάτη η μέρα μου που όλο και κάτι διαφεύγει)! Δεν πειράζει όμως γιατί τώρα ειναι πιο επίκαιρη!

Ειναι ένας εύκολος τρόπος να απασχολήσετε τα ζουζούνια σας δημιουργικά ακόμα και στις διακοπές, εννοώντας όχι μόνο τις διακοπές σε κάποιο νησί, χωριό, εξοχικό αλλα και τις διακοπές απο το σχολείο και τους παιδικούς σταθμούς.

Θα χρειαστείτε:

λευκά χαρτιά (ή colouring pages με ψαράκια)

ένα ρολό απο χαρτί υγείας

χρώματα (εγώ χρησιμοποιώ δαχτυλομπογιές)

Σε ένα χαρτί έφτιαξα ένα ψαράκι (μπορείτε να τυπώσετε έτοιμο απο το διαδίκτυο), έκοψα το ρολό κάθετα στη μέση και τα κορίτσια μου βουτώντας τη μια άκρη του ρόλου στο χρώμα ζωγράφισαν τα λέπια.

2016-01-8--07-02-37

2016-01-8--08-39-47

2016-01-8--08-41-22

Περάσαμε πολύ όμορφα και τα λουλουδάκια μου ήταν πολύ περήφανα για τα έργα τους!

ζωγραφίζουμε ψαράκια

ζωγραφίζουμε με ρολά από χαρτί υγείας

Εσείς τι δημιουργικό κάνετε στις διακοπές?

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

14 Comments
    1. Αμοιβαία τα αισθήματα Ελένη μου! Και μας μας αρέσουν πολύ αυτά που κάνετε! Κρίμα που δεν είμαστε στην ίδια πόλη για να τα λέγαμε κι από κοντά! Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ! Φιλιααααα

  1. Χα.χα.. πολύ πλακα θα έχει ναζωγραφίζεις με ρολο υγειας.. και μονο η σκεψη σε κανει και χαμογελας.. μπραβο Σωτηρία μου που καθε φορα που δημιουργήτε κατι ειναι και πρωτοτυπο… τα μισα στρογγυλα .. μου θυμιζουν και κεραμιδακια.. για σπιτακι..χα..χα. οτι θελει σκεφταιτε ο καλιτεχνης… να περνας ομορφα με τα κορίτσια σου.. καλο και χαρουμενο Αυγουστο να περρασετε.. κορίτσια… .. θα τα λεμε τωρα που ειμαι καλλυτερα… φιλακιααα!!

    1. Ευχαριστούμε! Ναι, ωραία ιδέα! Η αλήθεια ειναι ότι μετά το συνεχίσαμε λίγο ζωγραφίζοντας την ώρα και το κεφάλι του ψαριού, αν είχαμε βάλει και μπλε θα ήταν ακόμα ωραιότερα! Φιλιααααα

  2. Υπέροχη ιδέα Σωτηρία μου! Να χαίρεσαι και τη γιορτή σου (με μια μικρή καθυστέρηση)! Με τις αλλαγές έχασα το blog από το bloglovin! Αλήθεια έχεις βάλει εκεί το καινούργιο για να σε ακολουθήσω;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link