Δροσερό ζελέ για πάρτι!

Drosero_zele_gia_party_mylittleworldgr

Πώς θα “αναδείξουμε” ένα απλό δροσερό και ελαφρύ γλυκό και θα εντυπωσιάσουμε μικρούς και μεγάλους? Πολύ εύκολα! Για περίπου 20 μερίδες περνούμε 4-5 πορτοκάλια και 4-5 λεμόνια μεσαίου μεγέθους καθώς και 2 συσκευασίες από το ζελέ που μας αρέσει (χρησιμοποίησα γεύση φράουλα και πορτοκάλι). Πλένουμε τα φρούτα και τα σκουπίζουμε εξωτερικά. Κόβουμε στη μέση κάθε φρούτο, στύβουμε και κρατάμε το χυμό του. Αφαιρούμε τα υπολείμματα του φρούτου από τις φλούδες και έχουμε έτοιμα φυσικά μπολάκια για να “φιλοξενήσουν” το ζελέ μας!

Τέλος φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το ρίχνουμε στα φλουδωτά μπολάκια μας και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει!

Αν θέλουμε προσθέτουμε τον χυμό των φρούτων στην παρασκευή του ζελέ (εγώ έβαλα μόνο τον χυμό πορτοκαλιού) . Επίσης, μπορούμε να προσθέσουμε κομμάτια φρέσκων φρούτων μέσα στο ζελέ.

Θέλει λίγο προσοχή να τοποθετήσουμε τα φυσικά μπολάκια μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κουνιόνται και χυθεί το ζελέ μέχρι να παγώσει. Εγώ χρησιμοποίησα ένα δίσκο με πλαϊνά χερούλια και στρίμωξα όλα τα ζελέ μέσα όπως βλέπετε παρακάτω.

Το αποτέλεσμα είναι σούπερ εντυπωσιακό και θα τραβήξει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων! Τον τρόπο αυτό σερβιρίσματος του ζελέ το είδα πρόσφατα σε ένα παιδικό πάρτι και προσωπικά ενθουσιάστηκα πολύ!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ)  ή ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

 

Δείτε επίσης

8 Comments
  1. Ωραία ιδέα!! Μ’αρέσει πολύ το αποτέλεσμα!! Μπορείς ίσως να κάνεις τις κούπες γλυκές για να τρώγονται και αυτές, όπως κάνουμε το γλυκό κουταλιού!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link