Φτιάχνουμε Πασχαλινά αυγά με washi tapes

Πασχαλινά αυγά με washi tapes

Πασχαλινά αυγά με washi tapes

Πασχαλινά αυγά με washi tapes

Τα Πασχαλινά αυγά με washi tapes προέκυψαν κάπως αστεία! Ακόμα δεν έχουμε βάψει τα αυγά μας γιατί περιμένουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα. Όμως έχουμε διακοσμήσει ένα σωρό αυγά από φελιζόλ με διάφορους τρόπους! Έτσι, σε μια στιγμή βαρεμάρας και ταυτόχρονα δημιουργίας στολίσαμε τα αυγά μας με τις γνωστές ταινίες washi tapes!

Για να πω την αλήθεια μου αρέσουν πολύ οι ταινίες αυτές και έχω πάρα πολλές, έψαχνα λοιπόν έναν δημιουργικό τρόπο να τις αξιοποιήσουμε και ταυτόχρονα να εξασκήσουν τα κορίτσια τη λεπτή κινητικότητα των δαχτύλων τους. Μη νομίζετε όμως ότι είναι και τόσο εύκολο για ένα παιδί να τις κολλήσει σε μια οβάλ επιφάνεια όπως το αυγό από φελιζόλ! Στην αρχή το πιθανότερο είναι να μην ξέρει από που να πιάσει την ταινία για να μην κολλήσουν οι άκρες της μεταξύ τους, μετά όμως βρίσκει τον τρόπο.

Για να φτιάξουμε διακοσμητικά αυγά με washi tapes θα χρειαστούμε:

-Washi tapes σε διάφορα χρώματα

-Αυγά από φελιζόλ

Πασχαλινά αυγά με washi tapes

Η μεγάλη μου κόρη Ελένη βρήκε τον τρόπο να κολλήσει τις ταινίες και πραγματικά είναι εντυπωσιακοί οι συνδυασμοί των χρωμάτων που έκανε! Όσο για τη μικρή μου κόρη Έλλη (4 ετών) το προσπάθησε και στόλισε τα αυγά αλλά με τη δική μου βοήθεια. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε γιατί είναι φοβερή εξάσκηση για τα δαχτυλάκια τους!

Όλα αυτά τα διακοσμημένα με washi tapes αυγουλάκια στολίζουν διάφορες γωνιές του σπιτιού μας και κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ανοιξιάτικη και πιο γιορτινή! Στα συν το ότι περάσαμε ένα όμορφο δημιουργικό απόγευμα φτιάχνοντας Πασχαλινά αυγά με washi tapes!

Πασχαλινά αυγά με washi tapes

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

Δείτε επίσης

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

8 Comments
  1. Μου αρέσουν πάρα πολύ κι εμένα αυτές οι ταινίες, τις χρησιμοποιώ όπου βρω!!!! Και θα τις δοκιμάσω στα αβγά, είναι μια καλή ιδέα, για όσους δεν μπορούν να κάνουν ντεκουπάζ!!!
    Φιλιά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link