Γράμμα στον Άγιο Βασίλη με Δωρεάν εκτυπώσιμο

gramma_ston_Agio_Vasili_dorean_ektiposimo

Εσείς γράφετε κάθε χρόνο γράμμα στον Άγιο Βασίλη? Για εμάς είναι μια από τις δραστηριότητες του φετινού μας Advent Calendar (δείτε εδώ) που το κάναμε με πολύ χαρά και λίγες… αμφιβολίες! Φέτος η Ελένη πηγαίνει στη Β΄Δημοτικού κι έχει τις αμφιβολίες της για το αν υπάρχει Άγιος Βασίλης! Πιθανόν να άκουσε στο σχολείο της κάτι να ψιθυρίζεται από τα μεγαλύτερα παιδιά! Ως αποτέλεσμα, αρχίζει ο μεταξύ τους καβγάς! Η Έλλη λέει ότι υπάρχει και ο Άγιος Βασίλης και ο Ρούντολφ και τα ξωτικά, ενώ η Ελένη (χωρίς σιγουριά στο λόγο της τονίζω) λέει ότι δεν υπάρχει!

Γράμμα-στον-Άγιο-Βασίλη

Τι κι αν γράφουμε κάθε χρόνο γράμμα στον Άγιο Βασίλη! Επιπλέον, πρόπερσι είχε δει τον ίδιο τον Άγιο να μπαίνει στο σπίτι μας.  Είχαμε κρυφτεί οικογενειακώς πίσω από την κουρτίνα του σαλονιού και με περιμέναμε να έρθει. Ο Άγιος Βασίλης μπήκε στο σπίτι (που είχε χαμηλό φωτισμό) κι έβαλε στον σάκο μας τα δώρα που μας έφερε. Επίσης, ο Άγιος Βασίλης είχε φάει το μελομακάρονο που του είχαμε αφήσει και είχε πιει το ζεστό γάλα (είχε πάρει και το καρότο που βρήκε στο δίσκο για τον Ρούντολφ)! Σημείωση: Άγιος Βασίλης είχε ντυθεί ο 20χρονος τότε ξάδερφος τους και οι μικρές πίστεψαν ότι ήταν πραγματικά ο Άγιος Βασίλης. Το σκηνικό μας χάλασε λίγο το ότι ο Άγιος Βασίλης (βλέπε ξάδερφος) φορούσε λευκά αθλητικά παπούτσια αντί για μαύρες μπότες (εδώ γελάς)! Ως αποτέλεσμα, η 5πεντάχρονη τότε ζουζούνα μου το είχε παρατηρήσει, αλλά ευτυχώς το σώσαμε με πολύ μπλα μπλα μπλα!

Φέτος κάπως άλλαξαν τα πράγματα. Πιστέψτε με είναι μεγάλη η επιρροή των άλλων παιδιών στο σχολείο! Νομίζω όμως ότι είναι κρίμα να χαθεί η μαγεία από τόσο μικρή ηλικία! Θα βάλω λοιπόν τα δυνατά μου και ο μύθος του Άγιου Βασίλη θα συνεχιστεί για άλλη μια χρονιά (τουλάχιστον)!

Έφτιαξα το γράμμα για τον Άγιο Βασίλη με πολύ χαρά και μπορείτε να το εκτυπώσετε δωρεάν παρακάτω:

Γράμμα-στον-Άγιο-Βασίλη

Με συγκίνησε η ζουζούνα μου που έγραψε για τη γιαγιά της! Όσο για την Έλλη, ήμουν σίγουρη ότι θα ζητήσει κάτι με… γάτα!

Ελπίζω το γράμμα μας στον Άγιο Βασίλη να σας αρέσει και περιμένω να ακούσω τις ιδέες σας για το πως θα κρατήσω τη μαγεία κι αυτών των εορτών ζωντανή!

Πείτε μου, τι σκηνικό δημιουργείτε εσείς για τα παιδιά σας και τα πείθετε ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει και θα έρθει και φέτος??? Πιστεύουν τα δικά σας παιδιά ακόμα στον Άγιο Βασίλη? Μέχρι ποια ηλικία νομίζετε ότι τα παιδιά γράφουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη?

Γράμμα ΑΠΟ τον Άγιο Βασίλη

Επίσης, εδώ θα βρείτε και το γράμμα ΑΠΟ τον Άγιο Βασίλη για τα παιδιά που ετοίμασα και μπορείτε να εκτυπώσετε δωρεάν.

================================================================

Δείτε εδώ όλες τις Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες μας!


Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).


Σας φιλώ…

 

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link