Βιβλίο-πρόταση: Το νηπιαγωγείο μου

Φέτος η Έλλη πήγε στο νηπιαγωγείο! Πότε μεγάλωσε αυτό το μικρό, γλυκό πλασματάκι ούτε που το κατάλαβα! Συνήθως τα μικρότερα παιδιά ακολουθούν τα μεγαλύτερα, έτσι “ξεπετάγονται” πιο γρήγορα. Βλέποντας τη μεγαλύτερη αδερφή της που έχει καθημερινό διάβασμα για το σχολείο, ήθελε κι αυτή να κάθεται στο γραφείο της και να κάνει τις “εργασίες¨ της. Ψάχνοντας λοιπόν για βιβλία σχετικά με την ηλικία της ανακάλυψα “Το νηπιαγωγείο μου” της συγγραφέως Ρένα Ρώσση-Ζαϊρη.

βιβλιο-το-νηπιαγωγείο-μου

Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρούμενα βιβλία ασκήσεων για το νηπιαγωγείο, που προτρέπει το παιδί να εκφράσει τα συναισθήματά του ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζει.

βιβλιο-το-νηπιαγωγείο-μου

Είναι γεμάτο χρώματα και σχέδια και η Έλλη το έχει αγαπήσει, γιατί με χαρούμενο τρόπο τη βοηθάει να παίξει με τα μαθηματικά και τη γλώσσα, με στόχο την ανάπτυξη των νοητικών και γλωσσικών ικανοτήτων της.

βιβλιο-το-νηπιαγωγείο-μου

Επίσης, μου αρέσει που το βιβλίο είναι χωρισμένο σε μήνες, δηλαδή οι δραστήριότητές του είναι δομημένες σύμφωνα με το μήνα και καλύπτουν ουσιαστικά ολόκληρη τη σχολική χρονιά!

βιβλιο-το-νηπιαγωγείο-μου

Εκδότης: Εκδόσεις Ψυχογιός

Συγγραφέας: Ρένα Ρώσση-Ζαϊρη

Σειρά: Εκπαιδευτικά

Εικονογράφηση: Ανδριάννα Ρούσσου

Σελίδες: 120

Ηλικία: 5-6

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο κάνετε κλικ εδώ και για να το παραγγείλετε κάνετε κλικ εδώ.

Καλό διάβασμα!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments
    1. Μαρία μου κι εμείς αγαπάμε τη συγκεκριμένη συγγραφέα! Είναι εξαιρετικό βιβλίο και σίγουρα ότι πρέπει για το νηπιαγωγάκι σου! Φιλιάαα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link