Βιβλίο-πρόταση: Ο μικρός Κοπέρνικος και ο Πόλεμος των Άσπρων

Το βιβλίο “Ο μικρός Κοπέρνικος και ο Πόλεμος των Άσπρων” των πολυβραβευμένων συγγραφέων Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, είναι από τα πιο πρόσφατα που διαβάσαμε των εκδόσεων Παπαδόπουλος και το βρήκαμε πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό!

Μια Κυριακή πρωί ο μικρός Κοπέρνικος ξύπνησε πολύ νωρίτερα από ότι συνήθως καθώς είχε δει ένα παράξενο όνειρο. Ήτανε λέει σε ένα λιβάδι γεμάτο κατακόκκινες παπαρούνες όταν ξαφνικά άρχισε να βρέχει… γάλα! Έβρεξε τόσο πολύ γάλα που οι κόκκινες παπαρούνες μεταμορφώθηκαν σε άσπρες μαργαρίτες και το πράσινο λιβάδι σε πίστα χιονοδρομικού!

Μάλλον ήταν επηρεασμένος από τη συνάντηση που θα είχε σε λίγο με τους φίλους του για να βάψουν το σπίτι του θείου του, του Παντελή.

Ο αγαπημένος του θείος ήταν πολύ αναποφάσιστος και δεν ήξερε από που να αρχίσει και που να τελειώσει, έτσι η παρέα των φίλων πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Ο Κοπέρνικος και η παρέα του όμως δεν φαντάζονταν αυτό που θα ακολουθούσε στο σπίτι του θείου Παντελή κι ότι τελικά θα βρίσκονταν πασαλειμμένοι με χρώματα από το κεφάλι μέχρι τα παπούτσια!

Είναι ένα βιβλίο με διασκεδαστική, απρόσμενη ιστορία που ξεχωρίζει για το χιούμορ και τη δράση της καθώς και για την πολύχρωμη εικονογράφηση που την κάνει ακόμα πιο ζωντανή στα μάτια των παιδιών.

Συγγραφέας: Άγγελος Αγγέλου – Έμη Σίνη

Εκδότης: Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Εικονογράφηση: Λίλα Καλογερή

Σελίδες: 56

Σειρά: Οι περιπέτειες του μικρού Κοπέρνικου

Ηλικία: 5+

Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου εδώ και να το παραγγείλετε εδώ.

Καλό διάβασμα!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

-Βιβλίο-πρόταση: Το Διάστημα, με 3D εικόνες

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link