Βιβλίο-πρόταση και Διαγωνισμός: 4 ½ φίλοι κι ένας κροκόδειλος στο ίντερνετ

Ένα από τα πιο πρόσφατα βιβλία που διαβάσαμε από τις εκδόσεις Μίνωας είναι το “4 ½ Φίλοι κι ένας κροκόδειλος στο ίντερνετ” και μας άρεσε πολύ! Το βιβλίο αυτό ανήκει σε στη σειρά “4 ½ Φίλοι” που θεωρείται μία από τις καλύτερες παιδικές σειρές μυστηρίου καθώς:

-αποτελείται από 25 βιβλία

-έχει διακριθεί με επαίνους από το Υπουργείου Παιδείας της Αυστρίας

-έχει αποσπάσει το βραβείο Εμίλ (καλύτερη παιδική σειρά μυστηρίου)

-έχει μεταφραστεί σε 25 γλώσσες

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα βιβλία της σειράς “4 ½ Φίλοι” αρέσουν πολύ στα παιδιά και διασκεδάζουν όταν τα διαβάζουν. Είναι γεμάτα σασπένς αφού οι ήρωες τους μπλέκουν σε διάφορες περιπέτειες στην προσπάθειά τους να λύσουν μυστήρια και παράξενες υποθέσεις.

Στο συγκεκριμένο βιβλίο, οι τέσσερις φίλοι και συμμαθητές, ο Κάλε, ο Ραπανάκης, η Στέφι και ο Φρίντελ, μαζί με το σκύλο τους, τον Πεντάμορφο, έχουν φτιάξει ένα γραφείο ντετέκτιβ με την ονομασία “Κάλε και Σία”. Όταν στο email της ιστοσελίδας τους λαμβάνουν μία ανώνυμη πληροφορία για την καθηγήτρια μουσικής του σχολείου τους, την κυρία Ρότκελ, που υποτίθεται ότι κάνει παράνομο εμπόριο σπάνιων ζώων η περιπέτειά τους ξεκινά. Η παρέα των ατρόμητων ντετέκτιβ θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο προσφέροντας ως δόλωμα ακόμα και τον Πεντάμορφο προκειμένου να “ξεσκεπάσει” τη συμμορία και να λύσει το μυστήριο! Άραγε θα τα καταφέρουν;

ΕκδότηςΜίνωας

Συγγραφέας: Φρίντριχ Γιοαχίμ

Εικονογράφηση: Μεναρ Κριστίν

Μετάφραση: Αγγελάκη Ιωάννα

Σελίδες: 160

Σειρά: 4 ½ Φίλοι

Ηλικία: 8+

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας προσφέρουμε 3 αντίτυπα του βιβλίου “4 ½ Φίλοι κι ένας κροκόδειλος στο ίντερνετ” σε 3 τυχερούς.

Αν θέλεις να πάρεις μέρος στο giveaway για 2 αντίτυπα του βιβλίου μέσω Facebook ακολούθησε τους όρους συμμετοχής κάνοντας κλικ εδώ.

Αν θέλεις να πάρεις μέρος στο giveaway για 1 αντίτυπο του βιβλίου μέσω Instagram ακολούθησε τους όρους συμμετοχής κάνοντας κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 23/09/2018

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί, ένας μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram.

-Ο τυχεροί μέσω Facebook θα ειδοποιηθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook, ενώ ο τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram. Οι τυχεροί θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Οι 3 τυχεροί αν είναι κάτοικοι Αθήνας θα παραλάβουν το βιβλίο τους από το κέντρο της Αθήνας, αφού επικοινωνήσουν με τις Εκδόσεις Μίνωας, ενώ αν κατοικούν εκτός Αθηνών το δώρο τους θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς.

-Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

-Σύμφωνα με το νέο κανονισμό GDPR περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των τυχερών θα λαμβάνονται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη τους και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή/παραλαβή του δώρου τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, ούτε θα χρησιμοποιούνται για άλλον σκοπό πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται.

-Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link