Βιβλίο-πρόταση + Διαγωνισμός: Τα κορίτσια μπορούν να κάνουν τα πάντα

Τις τελευταίες ημέρες η μικρή μου κόρη, η Έλλη, τρέχει μέσα στο σπίτι και συνεχώς φωνάζει: “Είμαι εγώ, είμαι κορίτσι, είμαι σε όλα ικανή”! Είναι το μήνυμα από το καινούργιο μας βιβλίο “Τα κορίτσια μπορούν να κάνουν τα πάντα” της συγγραφέως Hart Caryl, των εκδόσεων Μεταίχμιο που το διαβάσαμε και μας επηρέασε πολύ θετικά θα έλενα! Και η Ελένη έχει πάρει το μήνυμα αυτό, αλλά ως μεγαλύτερη που είναι το “φωνάζει” από μέσα της!

“Θέλεις να κατακτήσεις την κορυφή ενός βουνού;
Να οδηγήσεις πυροσβεστικό;
Να γίνεις πρωθυπουργός;
Δες πόσα καταπληκτικά πράγματα κάνουν τα κορίτσια κάθε μέρα σε ολόκληρο τον κόσμο και βρες τι θα ήθελες να κάνεις ΕΣΥ!”

Το βιβλίο αυτό με την υπέροχη και πολύχρωμη εικονογράφησή του μας άρεσε πολύ κι εντυπωσίασε τα κορίτσια μου γιατί ουσιαστικά περνάει το μήνυμα ότι όλα τα παιδιά του κόσμου, και τα αγόρια και τα κορίτσια, είναι εξίσου ικανά κι έξυπνα κι έχουν δικαίωμα να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Τα κορίτσια δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τα αγόρια, είναι το ίδιο εργατικά και δυναμικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουν ίσες ευκαιρίες, να προσπαθούν με θάρρος κι επιμονή για να καταφέρουν όλα όσα ποθούν και να είναι ευτυχισμένα.

“Ονειρέψου κοριτσάκι,

βάλε στόχο ό,τι ποθείς,

μη διστάσεις, μη δειλιάσεις,

γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ”

Εκδότης: Εκδόσεις Μεταίχμιο

Εικονογράφος: Hart Caryl

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Σελίδες: 32

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουμε 1 αντίτυπο του βιβλίου “Τα κορίτσια μπορούν να κάνουν τα πάντα” της συγγραφέως Caryl Hart!

Αν θέλεις να πάρεις μέρος στο giveaway για 1 αντίτυπο του βιβλίου μέσω Instagram ακολούθησε τους όρους συμμετοχής, κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 16/09/2018 στις 23:59.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Instagram.

-Ο  τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Αν ο τυχερός κατοικεί στον νομό Αττικής, θα παραλάβει το δώρο του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), ενώ αν κατοικεί στην επαρχία, θα αποσταλεί δωρεάν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

-Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

-Σύμφωνα με το νέο κανονισμό GDPR περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των τυχερών θα λαμβάνονται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη τους και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή/παραλαβή του δώρου τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, ούτε θα χρησιμοποιούνται για άλλον σκοπό πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link