Βιβλίο-πρόταση (για ενήλικες): Ο Ξένος

Ένα από τα βιβλία που διάβασα φέτος το καλοκαίρι και με συνεπήρε είναι “Ο ξένος” των εκδόσεων Μεταίχμιο. Πρόκειται για ένα δυνατό βιβλίο που ανήκει στην κατηγορία της αστυνομικής λογοτεχνίας, με καλογραμμένο σενάριο, γεμάτο ανατροπές, που πραγματικά δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω!

Ο Άνταμ Πράις, ο πρωταγωνιστής, έχει μια πολύ καλή δουλειά, μία όμορφη σύζυγο, δύο υπέροχους έφηβους γιους κι ένα μεγάλο σπίτι, δηλαδή όλα όσα συνθέτουν μια τέλεια ζωή κι αποτελούν τα χαρακτηριστικά του Αμερικάνικου Ονείρου!

Ο Ξένος, είναι ο άγνωστος άνθρωπος που εμφανίζεται από το πουθενά, ίσως σε ένα μπαρ, ίσως στο σούπερ μάρκετ ή οπουδήποτε, με σκοπό να αλλάξει όλη σου τη ζωή. Ο Ξένος, ορμώμενος από τα δικά του απωθημένα, ψάχνει καλά το παρελθόν των ανθρώπων κι ανακαλύπτει μυστικά που αν αποκαλυφθούν τότε όλη η ζωή τους γίνεται κομμάτια.

Όταν ο Ξένος εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στον Άνταμ Πράις και του αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό για την όμορφη γυναίκα του, τότε όλη του η ζωή θα ανατραπεί. Η οικογενειακή του ευτυχία θα χαθεί και ο Άνταμ Πράις θα αναγκαστεί να αμφισβητήσει τη γυναίκα του, να ψάξει το παρελθόν της, αλλά κυρίως να παλέψει για να σώσει όχι  μόνο τον γάμο του αλλά την ίδια του τη ζωή!

Ένα συγκλονιστικό θρίλερ που δείχνει πόσο γρήγορα μπορεί να γκρεμιστεί ακόμα και η πιο τέλεια ζωή όταν είναι χτισμένη πάνω σε καλοστημένα ψέμματα και σε σαθρά θεμέλια!

Εκδότης: Μεταίχμιιο

Συγγραφέας: Coben Harlan

Μετάφραση: Κορτώ Αύγουστος

Σελίδες: 400

Σας φιλώ

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

 

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link