Αποκριάτικη μάσκα Owlette Πυτζαμο-ήρωες +Δωρεάν Εκτυπώσιμο

Owlette_costume_pjmasks_mylittleworldgr

Η αποκριάτικη μάσκα Owlette Πυτζαμο-ήρωες είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της μικρής μου κόρης αυτή την περίοδο! Από όταν η Έλλη ανακάλυψε τους Πυτζαμο-ήρωες κόλλησε. Τώρα μη μου πείτε ότι δεν γνωρίζετε την Owlette! Είναι το κορίτσι – ηρωίδα στο παιδικό Πυτζαμο-ήρωες (Pj masks)! Εγώ πάντως την έμαθα σχετικά πρόσφατα από το μικρό μου λουλουδάκι κι από τότε την έχω γνωρίσει για τα καλά! Έτσι όταν το μικρό μου λουλουδάκι μου ζητάει στολή Owlette για τις απόκριες, εγώ φυσικά δεν μπορώ να της αρνηθώ! Άσε που δεν θέλω και πολύ για να μπω στη διαδικασία να τη φτιάξω μόνη μου!

αποκριάτικη-μάσκα-Πυτζαμο-ήρωες

Η Owlette λοιπόν, το κορίτσι Πυτζαμο-ήρωας, φοράει μία κόκκινη μπέρτα, κόκκινο παντελόνι (έχουμε) και κόκκινη μπλούζα (κι από αυτό έχουμε), ενώ στο κεφάλι φοράει μία κόκκινη (τι άλλο) μάσκα. Έτσι, για να ετοιμάσω λοιπόν στολή Owlette το μόνο που είχα να κάνω είναι να φτιάξω την μπέρτα και την αποκριάτικη μάσκα Owlette Πυτζαμο-ήρωες.

Για να είναι εύκολο και σε εσάς να φτιάξετε μόνοι σας αποκριάτικη μάσκα Owlette Πυτζαμο-ήρωες, σας ετοίμασα ένα δωρεάν εκτυπώσιμο.

Μπορείτε να το εκτυπώσετε παρακάτω:

.

Αποκριάτικη μάσκα Owlette Πυτζαμο-ήρωες

Υλικά

-Τσόχα κόκκινη, ροζ και μαύρη

-Λάστιχο λεπτό

-Ψαλίδι

-Πιστόλι σιλικόνης

-Μολυβι

-Βελόνα και κλωστή για το λάστιχο

-Το δωρεάν εκτυπώσιμο που βρίσκεται παραπάνω

αποκριάτικη-μάσκα-Πυτζαμο-ήρωες

Χρησιμοποιώντας το δωρεάν εκτυπώσιμο, έκοψα την αποκριάτικη μάσκα Owlette Πυτζαμο-ήρωες. Η βάση της αποκριάτικης μάσκας είναι από τσόχα κόκκινου χρώματος. Η γραμμή στο πάνω μέρος της αποκριάτικης μάσκας είναι από τσόχα ροζ χρώματος. Ενώ οι λεπτομέρειες πάνω από τα μάτια είναι από τσόχα μαύρου χρώματος. Κόλλησα τα κομμάτια πάνω στη βάση της αποκριάτικης μάσκας με το πιστόλι σιλικόνης.

Στο πίσω μέρος της μάσκας έραψα από ένα κομμάτι λεπτό λάστιχο για να μπορούν να τη φοράνε τα κορίτσια μου. Εννοείται ότι έφτιαξα μάσκα Owlette Πυτζαμο-ήρωες και για τα δυο μου κορίτσια (έχουμε πολλούς ήρωες σε αυτό το σπίτι, χαχα)!

αποκριάτικη-στολή-πυτζαμοήρωες-pjmasks

Φυσικά, δεν αρκεστήκαμε μόνο στην αποκριάτικη μάσκα Owlette Πυτζαμο-ήρωες, αλλά φτιάξαμε και την μπέρτα που συμπληρώνει το σύνολο! Δείτε εδώ πως θα φτιάξετε την μπέρτα της Owlette.

Ο σημαντικότερος λόγος που έφτιαξα μόνη μου τις αποκριάτικες στολές Owlette Πυτζαμο-ήρωες είναι γιατί:

-Οι στολές του εμπορίου ήταν πολύ ακριβές κι από πολύ φτηνά υλικά

-Η μπέρτα από τσόχα είναι αρκετά ανθεκτική και ζεστή

-Η μάσκα Owlette από τσόχα είναι κι αυτή ανθεκτική και μαλακή για το παιδικό προσωπάκι.

αποκριάτικη_μάσκα_Owlette_πυτζαμοήρωες_free_printable-mylittleworldgr

Τα κορίτσια μου έχουν ξετρελαθεί και είμαι σίγουρη ότι και τα δικά σας πιτσιρίκια θα χαρούν πολύ με αυτή τη στολή.

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

24 diy αποκριάτικες στολές που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Comments
  1. Ε ούτε εγώ την ήξερα! Βλέπεις εσείς οι νέες μανούλες έχετε άλλους “ήρωες” από αυτούς που είχαμε εμείς παλιότερα! Το παν είναι να χαίρονται τα παιδάκια κι αυτό είναι που μετράει. Φιλάκια Σωτηρία μου

    1. Χριστίνα μου συμφωνώ μαζί σου, το παν είναι να είναι τα παιδιά ευτυχισμένα! Πάντως είμαι σίγουρη ότι σε λίγα χρόνια θα ξέρεις όλους τους νέους ήρωες από τη μικρή Χριστίνα! Φιλακιααα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link