Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες: 5 ιδέες για να τις φτιάξετε

xristougenniatikes_kartes_mylittleworldgr

Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες, φτιάχνουμε κάθε χρόνο παρέα με τα κορίτσια μου! Άλλωστε είναι και μία από τις δραστηριότητές μας στο Advent Calendar (δες εδώ). Πάντα μου άρεσαν τα χειροποίητα πράγματα. Είτε είναι κάτι μικρό όπως οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες, είτε κάτι μεγαλύτερο, κρύβουν μέσα τους λίγη από τη χαρά και τη θετική αύρα όσων τα έφτιαξαν! Πάμε όμως να σας προτείνω 5 ιδέες για να φτιάξετε τις δικές σας χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες και να τις στείλετε στους αγαπημένους σας.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες με θήκες για Cup Cakes

χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες

Αυτές οι κάρτες είναι πανεύκολες να γίνουν και η ιδανική χειροτεχνία για να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα με τα πιτσιρίκια σας. Και λέω ιδανική γιατί δεν έχουν γκλιτερ ή άλλα μικρά κομματάκια που λερώνουν. Επίσης χρειάζονται ελάχιστα υλικά για να τις φτιάξετε και είναι πολύ χαρούμενες κάρτες. Δείτε εδώ όλη τη διαδικασία.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες με κουμπιά (κλικ εδώ)

handmade-christmas-cards-χριστουγεννιάτικες-κάρτες

Από τις πιο όμορφες και γιορτινές χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες που έχουμε φτιάξει. Είναι πολύ διασκεδαστική χειροτεχνία που απολαμβάνουν τα πιτσιρίκια κι εντυπωσιάζονται οι παραλήπτες. Για να δείτε πως φτιάχνονται κάνετε κλικ εδώ.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες κεράκια

handmade-christmas-cards-χριστουγεννιάτικες-κάρτες

Εξίσου εντυπωσιακές κάρτες που φτιάχνονται απίστευτα εύκολα. Το βασικό υλικό για αυτές τις κάρτες είναι οι αγαπημένες μας washi tapes. Γυαλιστερές, ματ, με σχέδια ή χωρίς, οι washi tapes μετατρέπονται σε μαγικά κεράκια. Διαβάστε εδώ περισσότερα…

Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Χριστουγεννιάτικες κάρτες με συρματάκια χειροτεχνίας και χάντρες

Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Άκόμα μία ιδέα για εντυπωσιακές χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες είναι να χρησιμοποιήσετε συρματάκια χειροτεχνίας και χάντρες. Έτσι θα συνδυάσετε παιχνίδι και εξάσκηση της λεπτής κινητικότητας των δαχτύλων των παιδιών. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό αφού οι κάρτες αυτές είναι πολύ πρωτότυπες. Δείτε πως θα τις φτιάξετε εδώ.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες με αφρώδες χαρτί, κορδέλες και συρματάκια χειροτεχνίας

Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες καρτες

Αν αγαπάτε τις χειροτεχνίες τότε πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξετε τις κάρτες αυτές. Είναι τέλεια χειροτεχνία για να εξασκήσουν τα πιτσιρίκια σας (αλλά και εσείς) τη δεξιοτεχνία σας. Με μοναδικό τρισδιάστατο αποτέλεσμα και μπόλικη χρυσόσκονη (προαιρετικά). Οι οδηγίες για να τις φτιάξετε είναι εδώ.

Φέτος στις γιορτές, συνοδέψτε τα δώρα σας με χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες και δώστε τους “άλλον αέρα”. Γιατί το χειροποίητο είναι πάντα ανεκτίμητο!

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Καλές γιορτές σε όλους!

χριστουγεννιάτικες κάρτες χειροποίητες

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

Σοκολατένια δεντράκια από χωνάκι παγωτό (κλικ εδώ)

Σοκολατένια-δεντράκια-από-χωνάκι_παγωτό

Χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων – Δωρεάν εκτυπώσιμα (κλικ εδώ)

χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων

Γράμμα ΑΠΟ τον Άγιο Βασίλη – Δωρεάν Εκτυπώσιμο (κλικ εδώ)

Γράμμα ΑΠΟ τον Άγιο Βασίλη
My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link