Φίλοι πάνω κάτω: Βιβλίο – πρόταση + Διαγωνισμός

φίλοι πάνω κάτω

Το βιβλίο “Φίλοι πάνω κάτω” το διαβάσαμε πρόσφατα και μας άρεσε πααααρα πολύ! Είναι ένα τρυφερό βιβλίο που μιλάει για τη φιλία, την αποξένωση των μεγαλουπόλεων, τον παιδικό αυθορμητισμό αλλά και τη διαφορετικότητα!

βιβλίο φίλοι πάνω κάτω

Η μικρή Κατερίνα είναι στο σπίτι του παππού της που μένει στον τελευταίο όροφο μιας ΜΕΓΑΛΗΣ πολυκατοικίας, με κλειδωμένες πόρτες, κλειστά παράθυρα και φαρδιά μπαλκόνια, πάντα έρημα και βουβά. Καθώς παίζει στη βεράντα του παππού της, η μπάλα της πέφτει στο από κάτω μπαλκόνι. “Ποιος να μένει άραγε εκεί;” αναρωτήθηκε ο παππούς της. “Θα το μάθουμε αμέσως!” λέει αποφασιστικά η Κατερίνα και τραβώντας από το χέρι τον παππού της, κατεβαίνουν γρήγορα γρήγορα στον κάτω όροφο.

βιβλίο φίλοι πάνω κάτω

Το κουδούνι γράφει: Ιούλιος Σονέτος – Μουσικός κι ένας ψιλόλιγνος κύριος με μαύρο κοστούμι και πράσινο παπιγιόν ανοίγει την πόρτα. Η Κατερίνα του εξηγεί τι ακριβώς συνέβη κι εκείνος της λέει ότι η μπάλα της παρέσυρε την περούκα του και  κι έπεσαν μαζί στο από κάτω μπαλκόνι. Όλοι μαζί τρέχουν στον από κάτω όροφο. Εκεί ανακαλύπτουν ότι τελικά η μπάλα της Κατερίνας έπεσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, παρασύροντας στην πορεία της ένα σωρό ακόμα αντικείμενα.

βιβλίο για παιδιά

Έτσι μια κόκκινη μπάλα φέρνει τα πάνω κάτω και γίνεται η αφορμή για να γνωριστούν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας κι όλοι μαζί να γίνουν φίλοι, να μοιραστούν στιγμές και να γελάσουν με την ψυχή τους!

βιβλίο για παιδιά

Η καταπληκτική εικονογράφηση του βιβλίου με τα υπέροχα χρώματα και τις φωτεινές εικόνες μας έκανε να το χαζεύουμε για πολύ ώρα!

φίλοι πάνω κάτω

Φίλοι πάνω κάτω

Εκδότης: Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Έμη Σίνη και Άγγελος Αγγέλου

Εικονογράφος: Τουλιάτου Σοφία

Σελίδες: 56

Ηλικία: 5+

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος χαρίζουμε σε δύο τυχερούς το βιβλίο “Φίλοι πάνω κάτω”.

-Για να κερδίσετε το βιβλίο μέσω Facebook, κάνετε κλικ εδώ.

-Για να κερδίσετε το βιβλίο μέσω Instagram, κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 12/05/2019. Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram. Οι τυχεροί  θα ειδοποιηθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook κι αντίστοιχα στο Instagram. Θα πρέπει να κατοχυρώσουν το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αττικής θα παραλάβουν το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασσαλίας 14, Αθήνα, καθημερινά 09.00-16.00). Αν κατοικούν στην επαρχία, θα τους αποσταλούν δωρεάν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

-Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link