Τσάντες δώρου για Halloween party + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

tsanta_dorou_halloween_mylittleworldgr

Μετά τη Halloween πινιάτα μας για το κοριτσίστικο πάρτυ μας σειρά είχε να φτιάξουμε τσάντες δώρου για Halloween party! Γενικώς, μου αρέσει τα θεματικά μας πάρτυ να τα έχουν σχεδόν όλα ταιριαστά. Έτσι, αφού το θέμα του πάρτυ μας ήταν η Halloween κολοκύθα σε χρωμα ροζ-μαύρο, σκέφτηκα να είναι ίδιες και οι τσάντες δώρου που θα προσφέραμε. Για να είναι εύκολο να τις φτιάξετε κι εσείς, παρακάτω θα βρείτε ένα εκτυπώσιμο που σας ετοίμασα.

tsanta_dorou_halloween_mylittleworldgr

Τσάντες δώρου για Halloween party

Υλικά

  • Απλά χάρτινα τσαντάκια σε χρώμα μπεζ (ή άσπρο). Το μέγεθος που θα έχουν τα τσαντάκια εξαρτάται από το πόσο μεγάλο θα είναι το δώρο που θα βάλετε μέσα.
  • Ροζ και μαύρο χαρτόνι
  • Κόλλα στικ και ψαλίδι
  • Το δωρεάν εκτυπώσιμο που σας ετοίμασα και μπορείτε να το εκτυπώσετε εδώ:

Τσάντες δώρου για Halloween girly party: εκτυπώσιμο

.

Είναι πολύ απλό να φτιάξετε αυτές τις θεματικές τσάντες δώρου. Χρησιμοποιώντας το παραπάνω εκτυπώσιμο ως πατρόν κόβετε τις ροζ κολοκύθες και τα μαύρα χαρακτηριστικά τους. Έπειτα με την κόλλα στικ τα κολλάτε πάνω στις χάρτινες τσάντες. Αυτό ήταν, οι τσάντες δώρου για είναι έτοιμες!

tsanta_dorou_halloween_mylittleworldgr

Εμείς βάλαμε σε κάθε τσάντα κι από ένα γλυφιτζούρι – αράχνη για να τις κάνουμε λίγο πιο spooky και δέσαμε και μία κορδέλα ροζ με άσπρα πουά. Επίσης, τις τοποθετήσαμε σε ένα τραπεζάκι και τριγύρω βάλαμε τις νυχτερίδες που φτιάξαμε και τα υπόλοιπα διακοσμητικά μας. Έτσι, μαζί με τους ιστούς αράχνης, τις νυχτερίδες, κτλ οι τσαντούλες μας έδειξαν ακόμα πιο όμορφες!

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

Νυχτερίδες από ρολό χαρτί υγείας + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

nuxterides_apo_rolo_harti_mylittleworldgr

Τσάντες δώρου μονόκερος + Δωρεάν εκτυπώσιμο

unicorn gift bag

.

3 δραστηριότητες για παιδικό πάρτυ

δραστηριότητες-για-παιδικό-πάρτυ

.

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link