Τροπικά ψάρια από κοχύλια: πώς θα τα φτιάξετε

tropika_psaria_apo_koxylia_mylittleworldgr

Τροπικά ψάρια από κοχύλια είναι η δεύτερη κατασκευή μας για τις Creative Bloggers τον μήνα Ιούλιο, καθώς το θέμα μας, όπως ήδη είπαμε, είναι τροπικό καλοκαίρι!

creative bloggers

Αχ καλοκαίρι! Θάλασσα, βουτιές, αλμύρα στο δέρμα, καρπούζι, παγωτά, ουζάκια και μπυρίτσες, φεγγαράδα, δροσερό νεράκι και φυσικά καλοκαιρινοί θησαυροί! Όπως αυτά τα κοχύλια που βρίσκονται στο κουτί με τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις. Που και που ανοίγουμε το κουτί αυτό, παίρνουμε μερικά κοχύλια και τα κάνουμε χειροτεχνία! Παλιότερα είχαμε φτιάξει υπέροχα καβουράκια από κοχύλια. Σήμερα σας δείχνουμε πολύχρωμα τροπικά ψάρια από κοχύλια!

τροπικά ψάρια από κοχύλια

Τροπικά ψάρια από κοχύλια: Υλικά

-Κοχύλια μεγάλα και μικρά

-Τέμπερες

-Πινέλο

-Ματάκια χειροτεχνίας

-Κόλλα χειροτεχνίας και κόλλα σιλικόνης (πιστόλι)

χειροτεχνία με κοχύλια

Για κάθε τροπικό ψάρι χρειαστήκαμε 1 μεγαλύτερο κοχύλι που για το σώμα του ψαριού και 3 μικρότερα που για τα πτερύγια και την ουρά. Τα 3 μικρά κοχύλια τα βάψαμε ίδιο χρώμα και το μεγάλο κοχύλι διαφορετικό χρώμα.

χειροτεχνία με κοχύλια

Για να δείχνουν ωραία τα χρώματα, κάποια κοχύλια τα περάσαμε 2-3 χέρια με τέμπερα. Αφού στέγνωσαν τα χρώματα τότε η μαμά ανέλαβε δράση (εγώ δηλαδή)! Με το πιστόλι σιλικόνης κόλλησα σε κάθε μεγάλο κοχύλι τα πτερύγια και την ουρά του.

χειροτεχνία με κοχύλια
χειροτεχνίες με κοχύλια

Ύστερα τα κορίτσια μου πήραν την κόλλα χειροτεχνίας και κόλλησαν σε κάθε ψαράκι κι από ένα μάτι χειροτεχνίας.

Καλησπέρα σας,   Σε συνέχεια του επιτόπιου  ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνσή σας και σε  δύο σχολικές μονάδες από Τρίτη 09-04-2019  έως και την Παρασκευή 12-04-2019, για την Πράξη «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2018-2019» με κωδικό ΟΠΣ 5031883, σας ενημερώνουμε ότι το  Φύλλο Ελέγχου της Πράξης, τα Φύλλα ελέγχου των σχολικών μονάδων καθώς και τα Φύλλα Ελέγχου των αναπληρωτών του δείγματος, έχουν αναρτηθεί στην  ηλεκτρονική πλατφόρμα ( https://invoices.espa.minedu.gov.gr/  , ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΕΠΙΤΟΠΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019).    Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.
τροπικά ψάρια από κοχύλια

Έτσι τα πολύχρωμα τροπικά ψάρια από κοχύλια ήταν έτοιμα να κολυμπήσουν στη θάλασσα της φαντασίας μας και να διακοσμήσουν διάφορες γωνιές στα δωμάτια των κοριτσιών μου!

τροπικά ψάρια από κοχύλια
τροπικά ψάρια από κοχύλια

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Παρακάτω σας γράφω το πρόγραμμα αναρτήσεων των Creative Bloggers για να δείτε κι άλλες τροπικές δημιουργίες!

  • Χριστίνα από Art Decoration & Crafting ……………………………  01/07/2019
  • Λαμπρινή από Lamprouka …………………………………………………… 02/07/2019
  • Κατερίνα & Λένα από VioletMimosa …………………………………..  03/07/2019
  • Ελπίδα από Two Boys & Hope ………………………………………………. 04/07/2019
  • Κική από Creative Moments  ………………………………………………… 05/07/2019
  • Ρένα από δια χειρός Ρένας Χριστοδούλου …………………………… 06/07/2019
  • Σωτηρία από My Little World  …………………………………………….  08/07/2019
  • Κικίτσα από DIY My Day ………………………………………………………  09/07/2019
  • Σωτηρία από My Little World ……………………………………………….. 10/07/2019
  • Νίκη από Ονειροποιείο …………………………………………………………. 11/07/2019
  • Ελένη από Καρυδότσουφλο …………………………………………………. 12/07/2019
  • Νικολέττα από Crafty Details ……………………………………………….. 13/07/2019
τροπικά ψάρια από κοχύλια

Σας εύχομαι ένα όμορφο και πολύ τροπικό καλοκαίρι με όμορφες και δημιουργικές στιγμές!

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης:

-Φτιάχνουμε πολύχρωμα παλαμο-ψαράκια

-Φτιάχνουμε 3D χταπόδια + Δωρεάν εκτυπώσιμο

-Βρώσιμα χρώματα ζωγραφικής: Πώς φτιάχνονται

-Τροπικό ψάρι – καπέλο + Δωρεάν εκτυπώσιμο

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

10 Comments
  1. Κοιτα να δεις τι μαθαινουμε τωρα που μεγαλωσαμε Σωτηρια μου τον παλιο καιρό δεν θα μπορουσαμε να φανταστουμε να καναμε τοσο ωραια τροπικα ψαρακια απο κοχυλια..μπραβο και στις τρεις σας φιλη μου..
    Μπορεί να μην ερχομαι ταχτικα γιατί δεν ξερω να μπαινω στο μπλοκ σου .. αλλα τωρα εγραψα το μεηλ μου κσι εστι δεν θα σε χανω.. εκτος να μην εχω χρονο για επισκεψεις..καλοκατρακι κι όλας ..να περασετε ομορφα οτι και να κανεις με τα κορίτσισ αου.. δεν εχεω κανενα αλλο μεσο εκτος απο το μπλοκ μου .. οποτε δεν μπορουσα να σε βρω.. την αγαπη μου .. καλο σου ξημερωμα φιλακιαααα!!!

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Λαμπρινή μου! Κι εμείς έχουμε πολλά κοχύλια και προσπαθούμε να τα αξιοποιούμε κατά καιρούς! Τα φιλιά μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link