Halloween girly party – πως να το οργανώσεις

Halloween_girly_party_mylittleworldgr

Halloween girly party ήθελε το κορίτσι μου για τα δέκατα γενέθλιά του κι εγώ χατήρια δεν χαλάω! Έλα όμως που δεν μου άρεσε και πολύ το πορτοκαλί-μαύρο για το πάρτυ της κόρης μου! Εξάλλου εκείνη ήθελε να είναι και κοριτσίστικο! Έψαξα λοιπόν στο διαδίκτυο για να πάρω ιδέες και βρήκα υπέροχα διακοσμητικά χάρτινα πιάτα σε σχήμα κολοκύθας και αποχρώσεις του ροζ και του μαύρου. Αυτό ήταν, το έδειξα στην Ελένη κι εκείνη ενθουσιάστηκε! Έτσι, οργάνωσα το πάρτυ της γύρω από αυτό το θέμα και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε!

Halloween_girly_party_mylittleworldgr

.

Βέβαια να σου πω ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω covid καλέσαμε μόλις 3 παιδάκια και μάλιστα χωρίς γονείς. Τα συγκεκριμένα παιδάκια τα βλεπουμε κάθε μέρα ούτως ή άλλως είτε στο σχολείο είτε σε δραστηριότητες. Αυτό όμως δεν σήμαινε ότι θα κάναμε κάτι πρόχειρο. Ίσα ίσα ήταν κι ένας λόγος παραπάνω για να δώσω έμφαση στην διακόσμηση και να νιώσουμε ότι ήταν όντως πάρτυ! Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε τα παιδιά έχουν ανάγκη (όπως και όλοι μας) από μια κανονικότητα.

Πάμε λοιπόν να σου δείξω τι ετοιμασίες έκανα για το πάρτυ της δεκάχρονης κόρης μου!

Το Halloween girly party μας

Τα μπαλόνια

Το κορίτσι μου ήθελε μπαλόνια κι έτσι παραγγείλαμε από εδώ 20 μπαλόνια με ήλιο, από αυτά που στέκονται ψηλά στο ταβάνι. Τα παραλάβαμε την προηγούμενη ημέρα του πάρτυ για να διατηρηθούν όπως πρέπει.

Halloween_girly_party_mylittleworldgr

.

Τα μπαλόνια από μόνα τους δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα ακόμα και αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο στολισμό.

Συγκεκριμένα τα μπαλόνια ηλίου στέκονται στο ταβάνι περίπου 2-3 ημέρες και μετά αρχίζουν να αιωρούνται πιο χαμηλά. Για αυτό είναι καλύτερα να βρίσκονται στον χώρο σας την ίδια ημέρα ή το πολύ την προηγούμενη.

Η διακόσμηση του χώρου

Πραγματικά δεν έκανα κάποιον ιδιαίτερο στολισμό στον χώρο. Έβαλα μόνο μια απλή διακοσμητική “κουρτίνα” για πάρτυ σε ροζ απόχρωση και μια γιρλάντα Halloween. Επίσης κρέμασα από το ταβάνι μερικές χάρτινες μπάλες σε ροζ και μαύρο χρώμα (δείτε εδώ πως μπορείτε να τις φτιάξετε). Ωστόσο, μαζί με τα μπαλόνια, ο χώρος έγινε πολύ γιορτινός.

.

Να σου πω ότι είχα στολίσει και την εξώπορτα του σπιτιού με χειροποίητο στεφάνι Halloween, κάδρο καλοσωρίσματος, αράχνες- γλυφιτζούρια που φτιάξαμε με τα κορίτσια μου και πλαστικές αράχνες! Ρίξε μια ματιά για να πάρεις ιδέες!

Ο μπουφές

Halloween_girly_party_mylittleworldgr

.

Επειδή ήταν πολύ λίγα τα παιδάκια του πάρτυ μας, δηλαδή μόνο 3 συν τις 2 κόρες μου έφτιαξα πολύ συγκεκριμένα πράγματα που ήξερα ότι τρώνε. Δηλαδή, λίγα τοστάκια, τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια και λουκανικοπιτάκια, κριτσίνια, ντοματίνια και αγγουράκια.

Επισης, είχα αγοράσει μερικά μπισκότα Halloween και λίγα cake pops για να δώσω το κάτι παραπάνω στην διακόσμηση. Άλλωστε μία από τις δραστηριότητες του πάρτυ μας ήταν να φτιάξει κάθε παιδί τη δική του πίτσα (θα σου πω σε ξεχωριστή ανάρτηση για τις δραστηριότητες του πάρτυ μας).

Halloween_girly_party_mylittleworldgr

.

Πολύ πρακτικό ήταν που εκτύπωσα από το canva ετικέτες με τα ονόματα των κοριτσιών για να μην μπερδεύουν τα ποτήρια τους. Τους άρεσαν τόσο πολύ οι ετικέτες και όταν τελείωσε το πάρτυ τα πήραν μαζί τους!

Η τούρτα

Halloween_girly_party_mylittleworldgr

.

Η τούρτα ήταν κι αυτή ταιριαστή με το θέμα του πάρτυ. Για την ακρίβεια πηγα στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς και είπα στον ζαχαροπλαστη για το θέμα μας. Επίσης, του έδειξα μια φωτογραφία με τα διακοσμητικά που είχα αγοράσει. Πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Η τούρτα ήταν πεντανόστιμη και ακριβώς όπως τη θέλαμε!

.

Οι χειροτεχνίες μας

Οι χειροτεχνίες μας ήταν κι αυτές ταιριαστές με το θέμα. Για την ακρίβεια είχαμε φτιάξει τσάντες δώρου Halloween. Σου ετοίμασα κι ένα δωρεάν εκτυπώσιμο για να τις φτιάξεις κι εσύ (δες εδώ).

tsanta_dorou_halloween_mylittleworldgr

.

nuxterides_apo_rolo_harti_mylittleworldgr

Επίσης, είχαμε φτιάξει νυχτερίδες από ρολά χαρτί υγείας και τις είχαμε βάλει σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Σου έχω κι εδώ δωρεάν εκτυπώσιμο για να τις φτιάξεις εύκολα (δες εδώ).

Η πινιάτα

Halloween_girly_pinata_mylittleworldgr

.

Η πινιάτα μας έγινε πολύ εντυπωσιακή! Παρέα με τα κορίτσια μου φτιάξαμε πινιάτα – κολοκύθα σε αποχρώσεις ροζ – μαύρο. Ήταν πολύ εύκολη να γίνει και το αποτέλεσμα άρεσε σε όλα τα παιδιά. Δες εδώ πως θα τη φτιάξεις κι εσύ! Κατέβασε και το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν για ευκολία!

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

.

Halloween_girly_party_mylittleworldgr

.

Κάπως έτσι λοιπόν το πάρτυ του κοριτσιού μου ήταν απλά μοναδικό! Περάσαμε φανταστικά κι ας μην είχαμε πολύ κόσμο. Σημασία είχε που ήταν μαζί μας οι αγαπημένες της φίλες!

Σε επόμενη ανάρτηση θα σου πω τι δραστηριότητες κάναμε στο πάρτυ μας αλλά και πως να οργανώσεις το τέλειο πυτζάμα παρτυ!

Θα κλείσω με τους στίχους ενός τραγουδιού που το αφιερώνω στην 10χρονη κόρη μου! Κάθε φορά που το ακούω συγκινούμε πολύ…

“Θα μεγαλώνω”

“Θα μεγαλώνω να σε βλέπω να γελάς⠀
Θα μεγαλώνω να φωνάζω να προσέχεις⠀
Θα μεγαλώνεις μυστικά να μου κρατάς⠀
Και μακριά μου μ’ ευκολία να αντέχεις. Θα μεγαλώνω⠀

Θα μεγαλώνεις να σου παίρνω παγωτό⠀
Και να ξορκίζω ό,τι κακό που θα φοβάσαι⠀
Ξέρεις, κρυφά καμιά φορά κλαίω κι εγώ⠀
Όπως κρυφά που σε χαζεύω όταν κοιμάσαι. Θα μεγαλώνεις

Θα μεγαλώνω μ’ έναν κόμπο στο λαιμό⠀
Που κάποτ’ έλεγα τον κόσμο πως θ’ αλλάξω⠀
Μα μεγαλώνοντας αλλάζω εαυτό⠀
Και πόσο θα ’θελα μια μέρα να σου μοιάσω⠀

Θα μεγαλώνεις μες στη ζωή να πολεμάς⠀
Θα μεγαλώνεις και τον κόσμο θα αλλάζεις⠀
Θα μεγαλώνω και θυμό μη μου κρατάς⠀
Που κάθε μέρα λίγο λίγο θα μου μοιάζεις!”⠀

(Στίχοι: Ειρήνη Τσαγκαράκη, ερμηνεία: Ρίτα Αντωνοπούλου)⠀


💕Για το κορίτσι μου που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο υπέροχος άνθρωπος!💕⠀

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

Πινιάτα μονόκερος + Δωρεάν εκτυπώσιμα

diy_pinata_monokeros_mylittleworldgr

.

3 δραστηριότητες για παιδικό πάρτυ

δραστηριότητες-για-παιδικό-πάρτυ

.

Δώρα για ανοιξιάτικο παιδικό πάρτυ

dora_gia_paidiko_party_mylittleworldgr
My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link