Ταξίδι στην Φρανκφούρτη με τα παιδιά

Μέσα Ιανουαρίου και κάναμε το πρώτο μας οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Φρανκφούρτη! Εννοώ ότι πήγαμε όλοι μαζί, ακόμη και η μικρούλα μας που σαν ισότιμο μέλος της οικογένειας μας έδειξε στο αεροδρόμιο το διαβατήριο της! Η χαρά και ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφονται καθώς πήγαμε να δούμε αγαπημένους μας φίλους! Το ταξίδι μας όταν πηγαίναμε ήταν αρκετά εύκολο! Η μικρούλα μας “έλιωσε” στον ύπνο στο αεροπλάνο! Η μεγαλύτερη ζουζούνα μας είχε ενθουσιαστεί γιατί έβλεπε το φτερό του αεροπλάνου!! Στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης μας καλοδέχτηκαν οι φίλοι μας και το tour ξεκίνησε! Ευτυχώς ο καιρός ήταν με το μέρος μας και έτσι πήγαμε στο κέντρο της πόλης!

Είδαμε το άγαλμα του εργάτη.

Πήγαμε στον καθεδρικό ναό του Άγιου Βαρθολομαίου.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την φάτνη που βρισκόταν ακόμη στο εσωτερικό του ναού, με τα κεράκια ρεσο άλλα και με τις εικόνες.

Είδαμε την πόλη από ψηλά!

Περπατήσαμε στον πεζόδρομο με τις ατέλειωτες μουριές, εκεί που βρίσκεται και το designατο mall με την … τρύπα στη μέση!

Επισκεφτήκαμε την σκεπαστή αγορά με τρόφιμα από όλο τον κόσμο!

Πήγαμε σε παραδοσιακό γερμανικό εστιατόριο και δοκιμάσαμε την τοπική κουζίνα! Ανάμεσα σε άλλα, γευτήκαμε τυρί μέσα σε ξύδι, πασπαλισμένο με γαρύφαλλο και σερβιρισμένο πάνω σε ψωμί με βούτυρο! Επίσης, ήπιαμε μηλόκρασο (κρασί από μήλο) που ήταν αρκετό στυφό!

Έπειτα, πήγαμε σε καφέ και εστιατόρια φιλικά προς τις οικογένειες, δηλαδή με παιδότοπους και άλλες παροχές για τα παιδιά! Πίναμε τον καφέ μας ξένοιαστοι και “χαζεύαμε” τα παιδιά μας!

Περπατήσαμε στο ατέλειωτο πάρκο της γειτονιάς που μέναμε και ενθουσιαστήκαμε με τους κύκνους που ζούνε στη λίμνη του πάρκου!

Η Φρανκφούρτη είναι μια πόλη αρκετά φιλική προς τις οικογένειες και αρκετά εύκολη στις μετακινήσεις της. Για εμάς ήταν τέσσερις ξέγνοιαστες, όμορφες και ανέμελες ημέρες που τις περάσαμε όλοι μαζί, παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα, γνωρίσαμε νέα μέρη και αποκτήσαμε καινούργιες εμπειρίες!

Κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης:

-Ταξίδι στη Μπολόνια με τα παιδιά

-Ένα απόγευμα στη Μπριζ (Brugge-Belgium)

-Εκδρομή στη Γάνδη με τα παιδιά (Gent, Gelgium)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link