Στον βυθό κάνει φαγούρα: Βιβλίο + Διαγωνισμός

Στον βυθό κάνει φαγούρα

Το βιβλίο “Στον βυθό κάνει φαγούρα” το διαβάσαμε πρόσφατα και το ξεχωρίσαμε για την ευφάνταστη και διασκεδαστική ιστορία του που μας έκανε να γελάσουμε πολύ!

Στον βυθό κάνει φαγούρα

Υπόθεση

Πριν από δυο καλοκαίρια και μισό φθινόπωρο, στο βυθό της Μεσογείου θάλασσας, τα ψάρια ξύπνησαν κάπως ανήσυχα. Ξαφνικά η θάλασσα είχε πολύ αλάτι, δεκατρείς φορές περισσότερο από το κανονικό! Και σαν να μην έφτανε αυτό, όλα τα ψάρια του βυθού, τα καλαμάρια και οι γαρίδες άρχισαν να έχουν φαγούρα!

Στον βυθό κάνει φαγούρα

Τότε τα χταπόδια σκέφτηκαν να βοηθήσουν τους φίλους τους στο βυθό ξύνοντας τους με τα οχτώ πλοκάμια τους. Βέβαια όχι με το αζημίωτο! Για μισή ώρα ξυσίματος άρχισαν να ζητάνε από ένα μαργαριτάρι!

Στον βυθό κάνει φαγούρα

Η φαγούρα συνεχιζόταν ασταμάτητα, τα μαργαριτάρια όμως στέρευαν και τότε ανέλαβε ο Ιππόκαμπος να συντονίσει τα πράγματα! Ήρθε και μια μέδουσα για να βάλει κι αυτή το χεράκι της, ή μάλλον το πλοκάμι της! Άραγε θα καταφέρει κάποιο από όλα αυτά τα ζωάκια να δώσει λύση στο πρόβλημα της φαγούρας; Μήπως χρειάζεται να συνεργαστούν όλα μαζί;

καλοκαιρινό βιβλίο για παιδιά

Είναι ένα πολύ χαρούμενο και ξεκαρδιστικό βιβλίο με πραγματικά υπέροχη εικονογράφηση που κάνει τα παιδικά ματάκια να ανοίξουν διάπλατα και να χαζεύουν τις σελίδες του για πολύ ώρα!

καλοκαιρινό βιβλίο για παιδιά

Στον βυθό κάνει φαγούρα

Συγγραφέας: Αυγή Βάγια

Εκδότηςεκδόσεις Διόπτρα

Εικονογράφηση: Κατερίνα Βάγια

Σελίδες: 32

Ηλικία: 4+

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα χαρίζουμε σε δύο τυχερούς από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Στον βυθό κάνει φαγούρα”.

-Για να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Facebook, κάνετε κλικ εδώ.

-Για να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Instagram, κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 06/07/2019. Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram που θα διαλέξουν ένα από τα παραπάνω βιβλία. Οι τυχεροί  θα ειδοποιηθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook κι αντίστοιχα στο Instagram. Θα πρέπει να κατοχυρώσουν το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αττικής θα παραλάβουν το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Διόπτρα στη Στοά του Βιβλίου εντός 1 μήνα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (Πεσμαζόγλου 5, 210 3300774, ωράρια: Δευτέρα και Τετάρτη: 9:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 9:00-15:00). Αν κατοικούν στην επαρχία, θα τους αποσταλούν δωρεάν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

-Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link