Πως να φτιάξω τσάντα δώρου μονόκερος + Εκτυπώσιμο

τσάντα-δώρου-μονόκερος-unicorn-gift-bag

Σε λίγες μέρες η Ελένη γίνεται 8 χρονών!!! Ακόμα δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει ήδη 8 χρόνια από όταν έγινα πρώτη φορά μαμά! Το κοριτσάκι μου μεγαλώνει, ωριμάζει και φυσικά έχει άποψη! Ήθελε λοιπόν το πάρτυ της να έχει θέμα μονόκερος και να φτιάξουμε μόνες πινιάτα, προσκλήσεις, στέκα και φυσικά τσάντα δώρου μονόκερος!

Το πάρτυ της θα γίνει στο σπίτι μας καθώς φέτος έχει επιλέξει η ίδια να καλέσουμε πολύ λίγες φίλες της (το πολύ 10-12 παιδάκια). Αν σκέφτεστε κι εσείς να οργανώσετε πάρτυ με θέμα μονόκερος σας έχω όμορφες ιδέες και σας ετοίμασα μερικά δωρεάν εκτυπώσιμα!

πάρτυ μονόκερος, τσάντα δώρου μονόκερος, unicorn party

Για να ετοιμάσετε τσάντες δώρου μονόκερος θα χρειαστείτε:

-Χάρτινες τσάντες δώρου λευκές (εγώ δεν βρήκα λευκές, για αυτό αγόρασα απλές καφετί και κολλήσαμε μπροστά ένα λευκό χαρτί)

-Χαρτόνι glitter ασημί για το κέρατο του μονόκερου

-Χαρτόνι λευκό, κίτρινο και ροζ

-κόλλα υγρή (ή πιστόλι σιλικόνης) και κόλλα στικ

-ψαλίδι, μολύβι, μαύρο μαρκαδόρο

-Το δωρεάν εκτυπώσιμο που σας ετοίμασα. Εκτυπώστε το πατρόν εδώ:

πάρτυ μονόκερος, τσάντα δώρου μονόκερος, unicorn party

Χρησιμοποιώντας το δωρεάν εκτυπώσιμο ως πατρόν, σχεδίασα στο ασημί χαρτόνι το κέρατο του μονόκερου και τα κυκλάκια για το εσωτερικό των λουλουδιών. Στο λευκό χαρτόνι σχεδίασα τα αυτιά του μονόκερου, ενώ στο ροζ χαρτόνι το εσωτερικό των αυτιών. Επίσης, στο ροζ και κίτρινο χαρτόνι σχεδίασα τα λουλουδάκια. Έπειτα, με τη βοήθεια των πολύτιμων βοηθών μου κόψαμε όλα τα κομμάτια και ξεκινήσαμε να κολλάμε.

πάρτυ μονόκερος, τσάντα δώρου μονόκερος, unicorn party

Αρχικά, κολλήσαμε το ροζ κομμάτι του αυτιού πάνω στο λευκό κομμάτι αυτιού. Μετά κολλήσαμε όλα τα ασημί κυκλάκια στο εσωτερικό των λουλουδιών. Πάνω στην τσάντα πρώτα κολλήσαμε το κέρατο του μονόκερου, μετά τα αυτιά και στο τέλος τα λουλουδάκια. Βάλαμε και την τελευταία πινελιά, δηλαδή ζωγραφίσαμε με μαύρο μαρκαδόρο τις βλεφαρίδες του μονόκερου και οι τσάντες δώρου μονόκερος ήταν έτοιμες!

πάρτυ μονόκερος, τσάντα δώρου μονόκερος, unicorn party

Συμβουλή: Αν η τσάντα δώρου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είναι μεγαλύτερη, μπορείτε να μεγεθύνετε το παραπάνω εκτυπώσιμο και να προσθέσετε περισσότερα λουλουδάκια. Η τσάντα της φωτογραφίας έχει διαστάσεις 15x25cm.

Τις επόμενες ημέρες θα σας δείξω πως να φτιάξετε στέκα και πινιάτα μονόκερος και φυσικά θα σας έχω και δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν!

Σας φιλώ

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης (8 ετών) και της Έλλης (5,5 ετών) και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link