Ο Τίμος στο αγρόκτημα: Βιβλίο-πρόταση

Το βιβλίο “Ο Τίμος στο αγρόκτημα” είναι ένα από τα πιο πρόσφατα βιβλία της σειράς “Ο Τίμος” από τις εκδόσεις Μίνωας. Όλη η σειρά απευθύνεται σε μικρά παιδάκια και περιγράφει διάφορες δραστηριότητες από τη ζωή του μικρού Τίμου.

Για παράδειγμα, ο Τίμος:

-πηγαίνει στο σχολείο

-μαθαίνει το γιογιό 

-κάνει ζαβολιές

-γιορτάζει τα Χριστούγεννα

-πηγαίνει στη θάλασσα

Το συγκεκριμένο βιβλίο “Ο Τίμος στο αγρόκτημα”, περιγράφει μια μέρα που ο Τίμος περνάει στο αγρόκτημα μαζί με τη γιαγιά και τον παππού του.

Βιβλίο Ο Τίμος στο αγρόκτημα

Εκεί ο Τίμος θα οδηγήσει το τρακτέρ του Αλμπέρ και θα αισθανθεί πολύ περήφανος! Μετά, παρέα με τη γιαγιά θα δώσουν νερό στα μοσχαράκια και θα αρμέξουν την αγελάδα. Ακόμα, θα συναντήσει γουρουνάκια, χελιδόνια, κουνέλια και παπάκια, κοτούλες αλλά και κόκορα!

Βιβλίο Ο Τίμος στο αγρόκτημα

Κι όταν έρθει η ώρα της επιστροφής στο σπίτι, όλοι μαζί, ο Τίμος,  ο παππούς και η γιαγιά θα φτιάξουν κρέπες με τα αυγά και το γάλα που μάζεψαν!

Βιβλίο Ο Τίμος στο αγρόκτημα

Το βιβλίο “Ο Τίμος στο αγρόκτημα” είναι ένα πολύ χαρούμενο βιβλίο για τα μικρότερα παιδάκια. Σκοπός του βιβλίου είναι να φέρει τα παιδάκια σε επαφή με τα ζώα και τις δουλειές του αγροκτήματος. Με απλά και κατανοητά λόγια τα παιδιά απολαμβάνουν να ακούνε την ιστορία του Τίμου. Παράλληλα, φαίνεται η τρυφερή σχέση του Τίμου με τη γιαγιά και τον παππού.

Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και υπέροχη. Έχει έντονα χρώματα και χαρούμενα παιδικά σχέδια που ελκύουν το βλέμμα όλων των παιδιών!

Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει κι ένα παιχνίδι-δραστηριότητα ταιριάσματος εικόνων με κάρτες.

Ο Τίμος στο αγρόκτημα

Εκδόσεις: Μίνωας

Συγγραφέας: Εμανιέλ Μασονό

Εικονογράφηση: Μελανί Κομπ

Μετάφραση: Εύη Γεροκώστα

Σειρά: Ο Τίμος

Σελίδες: 32

Ηλικία: 2+

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σημ: Αυτό το γλυκούτσικο παπάκι που συνοδεύει τις φωτογραφίες μου το έχουμε αγαπήσει! Είναι χειροποίητο, το όνομά του είναι Καροτένιος και φτιάχτηκε με πολύ μεράκι από το Chris Craft. Δείτε εδώ περισσότερες χειροποίητες πλεκτές δημιουργίες από τη Χριστίνα και το Chris Craft!

Σας φιλώ…

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link