“Ο μικρός Κοπέρνικος”: Βιβλίο-πρόταση + Διαγωνισμός

“Ο μικρός Κοπέρνικος και το πάρκο των δεινοσαύρων” είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς “Οι Περιπέτειες του μικρού Κοπέρνικου”. Το βραβευμένο συγγραφικό δίδυμο, Έμη Σίνη και Άγγελος Αγγέλου, μας προσφέρουν μια ακόμα ιστορία γεμάτη γέλιο και δράση, που αρέσει πολύ στα παιδιά.

Στο βιβλίο αυτό ο μικρός Κοπέρνικος μαθαίνει από τον μπαμπά του ότι πριν εκατομμύρια χρόνια η πόλη τους ήταν γεμάτη από δεινόσαυρους! Διπλόδοκοι, Παχυκεφαλόσαυροι, Πτεροδάκτυλοι και κάθε είδους δεινόσαυροι ζούσαν στην περιοχή. Ακόμα και στο προαύλιο του σχολείου τους και στο κοντινό πάρκο. Έτσι, ο μκρός Κοπέρνικος και οι φίλοι του αποφασίζουν να αναζητήσουν απολιθώματα δεινοσαύρων στο πάρκο της γειτονιάς τους! Όλα μαζί τα παιδιά, ο μικρός Κοπέρνικος, ο Φοίβος, η Δάφνη και ο Μιχαήλ ξεκινούν την ανασκαφή τους!

Βιβλίο-ο-μικρός-Κοπέρνικος-και-το-πάρκο-των-δεινοσαύρων

Όμως, λίγο παραπέρα η αντιπαθητική συμμορία των Πιλάφηδων πραγματοποιεί τη δική της ανασκαφή. Η ανασκαφή του Κοπέρνικου και της παρέας του φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά και μια μεγάλη ανακάλυψη τους περιμένει. Τα παιδιά αποφασίζουν να επιστρέψουν σπίτι τους μόνο για να πάρουν τις… οδοντόβουρτσές τους! Τότε η συμμορία των Πιλάφηδων που αποτελείται από την Πελοπία, την Πουλχερία, τον Πίπη και τον Προκόπη αναλαμβάνει δράση! Οι Πιλάφηδες βρίσκουν ευκαιρία για να ανατρέψουν τα σχέδια του μικρού Κοπέρνικου και της παρέας του! Έτσι, μια μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει γεμάτη χιούμορ και ανατροπές!

Βιβλίο-ο-μικρός-Κοπέρνικος-και-το-πάρκο-των-δεινοσαύρων
Η Έλλη φτιάχνει τις δικές της ιστορίες με δεινοσαύρους!

Η πολύχρωμη εικονογράφηση του βιβλίου από τη Λίλα Καλογερή “δίνει ζωή” στην ιστορία του και την κάνει ακόμα πιο παραστατική και μοναδική!

Ο μικρός Κοπέρνικος και το πάρκο των δεινοσαύρων

Εκδότης: Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Έμη Σίνη και Άγγελος Αγγέλου

Εικονογράφος: Λίλα Καλογερή

Σελίδες: 56

Ηλικία: 5+

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Βιβλίο-ο-μικρός-Κοπέρνικος-και-το-πάρκο-των-δεινοσαύρων

Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος χαρίζουμε σε δύο τυχερούς το βιβλίο “Ο μικρός Κοπέρνικος και το πάρκο των δεινοσαύρων”.

-Για να κερδίσετε το βιβλίο μέσω Facebook, κάνετε κλικ εδώ.

-Για να κερδίσετε το βιβλίο μέσω Instagram, κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 13/01/2019. Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram που θα διαλέξουν ένα από τα παραπάνω βιβλία. Οι τυχεροί  θα ειδοποιηθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook κι αντίστοιχα στο Instagram και θα πρέπει να κατοχυρώσουν το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αττικής θα παραλάβουν το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασσαλίας 14, Αθήνα, καθημερινά 09.00-16.00), ενώ αν κατοικούν στην επαρχία, θα τους αποσταλούν δωρεάν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

-Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

 

 

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link