Ξύλινα σουβέρ με χρώμα μαυροπίνακα

xulina_souver_me_chroma_mavropinaka_mylittleworldgr

Τα ξύλινα σουβέρ με χρώμα μαυροπίνακα που έφτιαξα πρόσφατα συμπληρώνουν υπέροχα το σκηνικό στο τραπέζι του σαλονιού μου. Κάθε που αλλάζει η εποχή, μια ανανέωση στο σπίτι είναι το καλύτερό μου. Είτε πρόκειται για τις κουρτίνες, είτα για τα μαξιλάρια, είτε για τα ριχτάρια του καναπέ, είτε για πιο μικρά διακοσμητικά. Όπως αυτά τα σουβέρ με χρώμα μαυροπίνακα, που προσθέτουν τη δική τους πινελιά στο χώρο μας!

ξύλινα σουβέρ με χρώμα μαυροπίνακα

Ξύλινα σουβέρ με χρώμα μαυροπίνακα: Υλικά

-5 ξύλινες φέτες κορμού για σουβέρ (θα τα βρεις σε είδη χειροτεχνίας)

-Χρώμα μαυροπίνακα και πινέλο

-1 μαύρο μαρκαδόρο

-Λίγες κιμωλίες

Διακόσμηση σπιτιού

Πήρα τα ξύλινα σουβέρ και πάνω ζωγράφισα με τον μαρκαδόρο έναν κύκλο. Ουσιαστικά έκανα το περίγραμμα για να ξέρω που ακριβώς θα βάψω με το πινέλο μου. Μετά με το πινέλο, γέμισα το περίγραμμα του ξύλινου σουβέρ με το χρώμα για μαυροπίνακα. Τα άφησα να στεγνώσουν και ήταν έτοιμα.

Διακόσμηση σπιτιού

Αφού στέγνωσαν, έγραψα με την κιμωλία διάφορα μηνύματα πάνω σε κάθε ξύλινο σουβερ. Φαντάσου την έκπληξη του καλού σου όταν του φτιάξεις καφεδάκι, βάλεις την κούπα πάνω στο ξύλινο σουβέρ με χρώμα μαυροπίνακα, τη σηκώσει να πιει και δει ένα μήνυμα να τον περιμένει από κάτω!

ξύλινα σουβέρ με χρώμα μαυροπίνακα

Για αυτή τη χαρά του κρυφού μηνύματος και μόνο μου αρέσουν τόοοοσο πολύ αυτά τα ξύλινα σουβέρ με χρώμα μαυροπίνακα.

Εσένα πως σου φαίνονται;

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Αν σου αρέσουν τα κουκουνάρια με το κόκκινο νήμα πλεξίματος που διακρίνονται στη φωτογραφία, ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις πως θα τα φτιάξεις.

Σε φιλώ…

Δείτε επίσης

-Γυάλινα μαγνητάκια με χάρτη για το ψυγείο

μαγνητάκια-για-ψυγείο_Mylitteworld.gr

.

-Παπαρούνες από χρωματιστό πηλό: Πώς θα τις φτιάξεις

Παπαρούνες από χρωματιστό πηλό - mylittleworldgr

-Τροπικό διακοσμητικό ανανάς ή ξύλινη επιφάνεια κοπής;

τροπικός διακοσμητικός ανανάς

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

22 Comments
  1. Μου άρεσε αυτή η ιδέα και είναι πρωτότυπη για όταν έχεις και καλεσμένους, φίλους που τους ξέρεις καλά και θες να τους κάνεις ένα αστείο ή μία ευχάριστη έκπληξη!

  2. Τι όμορφη ιδέα, Σωτηρία μου! Είναι πολύ ωραίο και για γούρι, αν γράψεις “2019” ή/και ευχές! Χρώμα μαυροπίνακα βρήκες σε μικρή ποσότητα; Γιατί ρώτησα στο χρωματοπωλείο της περιοχής μου και έχουν μόνο κιλού και δεν χρειαζόμουν τόσο πολύ, άσε που ήταν ακριβούτσικο! Υ.γ. Πολύ ινσταγκραμική η τελευταία φωτο! Καλή και δημιουργική συνέχεια! ?

    1. Σε ευχαριστώ Μαρία μου! Ωραία η ιδέα σου για γούρι! Ναι, χρώμα μαυροπίνακα βρήκα σε μικρή ποσότητα στο Πλαίσιο και μάλιστα το έχω αρκετό καιρό και δεν έχει πάθει τίποτα!

  3. Πόσο όμορφα και τρυφερα!! Πάντα αγαπω τις κατασκευές σου Σωτηρία μου!
    Κατα καιρούς έχω φτιάξει από τέτοιες φετες ξυλου στολίδια και σουβέρ, κυρίως χριστουγεννιάτικα, αλλά δεν ειχα σκεφτει το πιο όμορφο, να γραψω πάνω μια καλημέρα ενα σ’ αγαπω!

    1. Γεια σας, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά είναι μόνο προς παρουσίαση. Ωστόσο, είναι πανεύκολο να τα φτιάξετε κι αν χρειαστείτε βοήθεια μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα ή email.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link