Μια άδεια κουβαρίστρα: Βιβλίο-πρόταση

Μια άδεια κουβαρίστρα

Το βιβλίο “Μια άδεια κουβαρίστρα” το έχουμε διαβάσει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό. Αρέσει πολύ στις κόρες μου καθώς έχει υπέροχη, πολύχρωμη, με έντονα σχέδια και χρώματα εικονογράφηση. Αλλά και το κείμενο του βιβλίου κρύβει εξαιρετικά μηνύματα τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους.

Μια άδεια κουβαρίστρα

Είναι ένα βιβλίο που μιλάει για τα πράγματα που μας κάνουν πραγματικά χαρούμενους και για το πως θα τα ανακαλύψουμε. Μας ταξιδεύει στα μονοπάτια της χαράς και μας δείχνει ότι ευτυχισμένες στιγμές είναι εκείνες που μοιραζόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα! Κι εκείνες που κάνουμε τους γύρω μας να αισθάνονται σημαντικοί, που τους βοηθάμε και τους δείχνουμε την αγάπη μας!

Μια άδεια κουβαρίστρα

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

―Γιατί κλαις, κοριτσάκι, χάθηκες;

―Όχι, δε χάθηκα.

―Μήπως έχασες κάτι;

―Όχι, δεν έχασα.

―Τότε γιατί δεν είσαι χαρούμενη;

―Δεν ξέρω…

Η Αλίκη όλο ζηλεύει! Και όλο θυμώνει και σταματάει το παιχνίδι της στη μέση. Κι άλλες φορές, πάλι, βάζει τα κλάματα. Χαρούμενη πάντως δεν είναι.

Μια μέρα ρωτάει τον παππού της: Παππού, τι είναι χαρά; κι εκείνος για απάντηση της χαρίζει ένα κουτί με μια άδεια κουβαρίστρα. Έτσι ξεκινά η Αλίκη να ανακαλύπτει τη χαρά.

Βιβλίο για παιδιά

Τι είναι αυτό, όμως, που μας κάνει πραγματικά χαρούμενους; Ποια αόρατη κλωστή δένει τις χαρούμενες στιγμές και τις τυλίγει σε μια άδεια κουβαρίστρα;

Ένα πραγματικά υπέροχο βιβλίο, με μαγευτική εικονογράφηση και μοναδικό θέμα! Ο συνδυασμός χρωμάτων και σχεδίων είναι πραγματικά υπέροχος! Στα κορίτσια μου άρεσε πολύ και σας το προτείνουμε!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Βιβλίο για παιδιά

Μια άδεια κουβαρίστρα

Συγγραφέας: Βασιλείου Φωτεινή

Εκδόσεις: Εκδόσεις Μίνωας

Εικονογράφος: Ρένια Μεταλληνού

Σελίδες: 32

Ηλικία: 3-6 ετών

Καλό διάβασμα…

Δείτε επίσης

-Βιβλίο-πρόταση: Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ

-Fingerprint activities: Βιβλίο Δραστηριοτήτων

-Βιβλίο-πρόταση: Στα κύματα της Έλλης

-Ο κύριος Ιππόκαμπος: Βιβλίο – πρόταση

-Βιβλίο-πρόταση: Έλα μαζί μου

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link