Διακοσμητικό στεφάνι Halloween: πως να το φτιάξεις

Διακοσμητικό στεφάνι Halloween! Φέτος η διακόσμηση για το Halloween είναι αισθητή στο σπιτικό μας! Εκτός από το Κάδρο Welcome για το Halloween, τις νυχτερίδες, τα γλυφιτζούρια αράχνες, την πινιάτα Halloween για το girly Halloween πάρτυ της κόρης μου έφτιαξα κι ένα στεφάνι για την πόρτα μας. Είναι πολύ εύκολο να το φτιάξετε κι εσείς και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!

halloween_stefani_mylittleworldgr

Διακοσμητικό στεφάνι Halloween

Υλικά

Στεφάνι από κληματόβεργες (θα το βρείτε στα είδη χειροτεχνίας)

Σπάγγο

Τα γράμματα BOO εκτυπωμένα σε χαρτόνι σε πορτοκαλί χρώμα

Μία πλαστική αράχνη (μεγαλούτσικη για να ξεχωρίζει)

Πιστόλι σιλικόνης

halloween_stefani_mylittleworldgr

Αρχικά έδεσα ένα κομμάτι σπάγγου στο στεφάνι και άρχισα να φτιάχνω τον ιστό της αράχνης. Για να περνάω τον σπάγγο ανάμεσα από τα κλαδιά του στεφανιού χρησιμοποίησα μια βελόνα κεντήματος. Πρώτα σχημάτησα ένα “αστέρι” και μετά άρχισα να “πλέκω” τον ιστό. Τα βήματα φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.

halloween_stefani_mylittleworldgr

Μετά κόλλησα με το πιστόλι σιλικόνης τα γράμματα “BOO” και την αράχνη. Έβαλα κι ένα κομμάτι σπάγγο για να το κρεμάσω και έτοιμο!

Γενικώς το Halloween το θεωρώ αρκετά ξενόφερτη γιορτή. Όμως ολοένα κερδίζει έδαφος στη χώρα μας και αρέσει κυρίως στα παιδιά. Ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ φέτος που κάναμε κάτι το διαφορετικό και δημιουργικό. Άλλωστε όλα ξεκίνησαν από το girly Halloween party της κόρης μου που θα σου μιλήσω σύντομα αναλυτικά. Για την ώρα, αν θέλεις να κάνεις girly Halloween party, ρίξε μια ματιά εδώ κι εδώ.

halloween_stefani_mylittleworldgr

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

Κάδρο Welcome για το Halloween

halloween_welcome_mylittleworldgr

.

Κέρασμα για το Halloween: Γλυφιτζούρια – αράχνες

kerasma_gia_to_halloween_araxnes_mylittleworldgr

.

Νυχτερίδες από ρολό χαρτί υγείας

nuxterides_apo_rolo_harti_mylittleworldgr

.

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link