Βιβλίο-πρόταση + Διαγωνισμός: Το χρονικό ενός πολυταξιδεμένου Γάτου

Το βιβλίο “Το χρονικό ενός πολυταξιδεμένου Γάτου” των εκδόσεων Μίνωας είναι ένα παγκόσμιο Best Seller που έχει συγκινήσει τους αναγνώστες σε όλο τον κόσμο! Πρόσφατα το διάβασα κι εγώ και πραγματικά συγκινήθηκα πολύ. Έχοντας μεγαλώσει με γάτες καταλαβαίνω απόλυτα την ξεχωριστή σχέση που αναπτύσσουν οι άνθρωποι με τα τρυφερά κι ανεξάρτητα αυτά ζώα. Είναι μια σχέση, όπως περιγράφεται και στο βιβλίο, αληθινή, δυνατή και συχνά αποτελεί ορόσημο στη ζωή των ανθρώπων.

Η ιστορία του βιβλίου μας αναφέρεται σε έναν αδέσποτο γάτο που ζει σε ένα πάρκινγκ στο Τόκιο. Όταν κάποια μέρα τον χτυπάει ένα αυτοκίνητο, ο νεαρός Σατόρου τον φροντίζει, του προσφέρει ένα ζεστό σπιτικό και το όνομα Νάνα.  Ο Σατόρου, μερικά χρόνια αργότερα ξεκινάει ένα ταξίδι με το βαν του. Σκοπός του είναι να επισκεφτεί τρεις παιδικούς του φίλους αλλά και να βρει ένα νέο σπιτικό για τον Νάνα. Ο Γάτος είναι πολύ χαρούμενος που θα κάνει το ταξίδι αυτό στο πλευρό του Σατόρου αν και δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο. Στην πορεία του ταξιδιού ο Σατόρου θα συναντήσει ανθρώπους που έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Το τέλος του βιβλίου είναι αρκετά συγκινητικό και αποδεικνύει ότι ένας πιστός φίλος μένει για πάντα αφοσιωμένος!

Το βιβλίο “Το χρονικό ενός πολυταξιδεμένου Γάτου” είναι μια αλληγορική ιστορία, με διάχυτη τρυφερότητα που εξυμνεί την αξία της φιλίας και της συντροφικότητας και δείχνει ότι οι πράξεις αγάπης μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν τη ζωή μας!

Εκδότης: Μίνωας

Συγγραφέας: Αρικαγούα Χίρο

Μετάφραση: Κονταξάκη Αλεξάνδρα

Σελίδες: 288

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ)  ή ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Το χρονικό ενός πολυταξιδεμένου Γάτου”.

Για να διεκδικήσετε:

-ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Instagram, κάνετε κλικ εδώ.

-ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Facebook, κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 10/12/2018

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί, ένας μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram.

-Ο τυχερός μέσω Facebook θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Ο τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram. Οι τυχεροί θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Οι 2 τυχεροί αν είναι κάτοικοι Αθήνας θα παραλάβουν το βιβλίο τους από το κέντρο της Αθήνας, αφού επικοινωνήσουν με τις Εκδόσεις Μίνωας. Αν κατοικούν εκτός Αθηνών το δώρο τους θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

Υ.Γ. Στη φωτογραφία είναι η πολυαγαπημένη γατούλα της μικρής μου κόρης που την λατρεύει σαν να είναι αληθινή!

Σας φιλώ

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link