Κάρτες για του Αγίου Βαλεντίνου

κάρτα για του Αγίου Βαλεντίνου
Έχετε σκεφτεί ότι οι μπαμπάδες είναι για τα παιδιά μας οι ήρωές τους γιατί είναι πιο δυνατοί, παίζουν πιο τολμηρά παιχνίδια από τις μαμάδες, τα μαλώνουν λιγότερο και έχουν πολύ χιούμορ! Επίσης, συνήθως, οι μπαμπαδες λείπουν τις περισσότερες ώρες από το σπίτι λόγω της δουλειάς τους κι αυτό κάνει τα παιδιά να τους επιθυμούν ακόμα πιο πολύ! Κάπως έτσι είναι και ο δικός μας μπαμπάς (ο καλός μου) που όσο αργά κι αν επιστρέψει στο σπιτικό μας κι όσο κουρασμένος κι αν είναι, πάντα έχει διάθεση να παίξει και να γελάσει με τις κόρες μας.
Μιας και σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα βρήκαμε αφορμή να εκφράσουμε την αγάπη μας προς τον μπαμπά μας με μια χειροποίητη κάρτα με μια μεγάλη καρδιά από κουμπιά!
Καρτα για του αγιου βαλεντινου
Για να φτιάξουμε τις κάρτες μας, πήραμε κόκκινα χαρτόνια Α4, μαρκαδόρους, κόλλα χειροτεχνίας και κουμπιά, πολλά κουμπιά από αυτά που είχα κερδίσει το καλοκαίρι με την ανάρτηση για τον δικό μας βυθό!

Πριν ξεκινήσουμε να κολλάμε τα κουμπιά στην κάρτα μας, τα κορίτσια έκαναν στα χαρτιά τους από μία ζωγραφιά και η Ελένη έγραψε πόσο πολύ αγαπάνε τον μπαμπά τους!
Αφού τελείωσαν τη ζωγραφιά, δίπλωσα κάθε χαρτόνι στη μέση και στη μια πλευρά ζωγράφισα από μια μεγάλη καρδιά.

καρτες για του αγίου βαλεντίνου
Απλώσαμε κόλλα μέσα στην καρδιά και τα κορίτσια ξεκίνησαν να κολλάνε τα κουμπιά. Αυτή η χειροτεχνία είναι πολύ καλή εξάσκηση για τα παιδιά αφού τα βοηθάει πολύ να εξασκήσουν τη λεπτή κινητικότητα των χεριών τους και να συγκεντρωθούν σε αυτό που κάνουν! Επίσης είναι ένας καλός τρόπος να δουν ότι όλα τα υλικά έχουν κάποια χρησιμότητα και μπορούμε να φτιάξουμε με αυτά άπειρα πράγματα.
κάρτες για του αγίου βαλεντίνου
καρτούλες για του αγίου βαλεντίνου

Τόσο απλά και εύκολα απασχοληθήκαμε δημιουργικά και φτιάξαμε την κάρτα αγάπης για τον μπαμπά μας.

κάρτες για του αγίου βαλεντίνου
κάρτες για του αγίου βαλεντίνου
Πως σας φάνηκαν? Δεν ήταν πολύ εύκολη και ευχάριστη απασχόληση για τα παιδιά?
Φυσικά μπορείτε αντί για κουμπιά να χρησιμοποιήσετε ότι άλλο έχετε στο σπίτι όπως όσπρια, μακαρόνια, κομματάκια χαρτί, πομ πομ, πετραδάκια, κ.α.
Καλή μας εβδομάδα!   
                                 

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

 

26 Comments
  1. Εκτός του ότι η κάρτα με τα κουμπιά είναι πανέμορφη πέρασαν και δημιουργικά την ώρα τους οι μικρούλες και αυτό είναι το ζητούμενο. Φιλάκια και στις τρεις σας και καλή εβδομάδα!

  2. Αχου Σωτηρία μου τι όμορφες κάρτες και τι ωραία ιδέα!!!
    Έτσι γιατί ο Βαλεντίνος μεταφέρετε σε άλλο επίπεδο μετά τα παιδιά!!!
    Σωτηρία μου σ΄έχω συμπεριλάβει σ΄ένα tag εδώ http://www.anastasiasbeautysecrets.eu/2016/02/tag-2015-was.html#more θα χαιρόμουν πολύ να το έκανες και να έβλεπα και τις δικές σου απαντήσεις!!! Φιλάκια πολλά!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link