Καλοκαιρινά βιβλία δραστηριοτήτων + εργαστήριο χειροτεχνίας στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Μπήκε ο Ιούνιος και υποδεχόμαστε το καλοκαιράκι με πολύ χαρά και ανυπομονησία! Έχουμε ήδη προμηθευτεί τα βιβλία που θα μας συνοδεύουν στις διακοπές μας και στον ελεύθερο χρόνο μας και μάλιστα δεν χάσαμε την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουμε πρόσφατα, το τριήμερο δηλαδή του Αγίου Πνεύματος, στη σύντομη εξόρμηση μας. Οι εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφόρησαν μια νέα σειρά βιβλίων δραστηριοτήτων για παιδιά από 6 ετών, με ζωηρά χρώματα και σχέδια και σε ιδανικό μέγεθος για να τα έχετε παντού μαζί σας, στο αυτοκίνητο, στο πλοίο, στο εστιατόριο και γενικώς οπουδήποτε.

Είναι βιβλία κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια με ένα σωρό δραστηριότητες από απλές μέχρι πιο σύνθετες.

Για παράδειγμα έχουν δραστηριότητες παρατηρητικότητας, όπως “βρες τις διαφορές”,

δραστηριότητες που σχετίζονται με τα μαθηματικά,

κρυπτόλεξα, λαβύρινθους και σταυρόλεξα,

δραστηριότητες ζωγραφικής.

κι ένα σωρό άλλες δραστηριότητες που ενθουσίασαν τις κόρες μου και τις κράτησαν απασχολημένες για πολλή ώρα!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα βιβλία μπορείτε να δείτε εδώ:

-100 παιχνίδια για ευχάριστες ώρες στο αυτοκίνητο

-100 παιχνίδια για ευχάριστες ώρες στο ταξίδι

-παιχνίδια και δραστηριότητες για ξένοιαστες διακοπές

-ζωγραφιές και παιχνίδια για ξένοιαστες διακοπές

Και για να ξεκινήσει όμορφα το καλοκαιράκι μας, το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 11.30 θα είμαι στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) όπου μαζί με τα κορίτσια του Familives  θα υποδεχτούμε το καλοκαιράκι με ένα καταπληκτικό εργαστήριο χειροτεχνιών (ναι, είμαι πολύ ενθουσιασμένη!) όπου θα δημιουργήσουμε παρέα όμορφες και πολύχρωμες ζωγραφιές με πλαστελίνη, θα μετατρέψουμε τα λευκά μας μπλουζάκια σε χρωματιστά και το πρόσωπό μας σε καμβά κάνοντας face painting και θα χαρίσουμε όμορφα δώρα στα παιδιά, προσφορά της εταιρείας Fila Hellas SA!

Για να είστε κι εσείς μαζί μας δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας email στο [email protected] γράφοντας το όνομα του παιδιού και τα στοιχεία επικοινωνίας του γονέα. Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών και είναι δωρεάν. Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας ένα λευκό μπλουζάκι!

Σας περιμένουμε!

Δείτε εδώ το προηγούμενο εργαστήριο χειροτεχνίας με τα βιβλία της Άλκης Ζέη στον Πολυχώρο Μεταίχμιο!

Κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

Σας φιλώ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link