Βιβλίο-πρόταση και Διαγωνισμός: “Δεν ζουν όλες οι πριγκίπισσες σε κάστρα”

Ένα από τα καινούργια μας βιβλία είναι το “Δεν ζουν όλες οι πριγκίπισσες σε κάστρα” των εκδόσεων Μίνωας, που το έχουμε αγαπήσει για την υπέροχη εικονογράφησή του και τα σημαντικά μηνύματα που περνάει στα παιδιά. Το βιβλίο αυτό μέσα από ένα γλυκό ταξίδι αμφισβήτησης στοχεύει στο να ενθαρρύνει τα παιδιά να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, να αμφισβητήσουν τις κοινωνικές προσδοκίες και τα στερεότυπα που συνδέονται με το φύλο τους, να σκεφτούν και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τον δικό τους κόσμο.

“Αν και δεν ζουν όλες οι πριγκίπισσες σε κάστρα, ούτε έχουν όλοι οι πειρατές καράβια αληθινά,

ούτε όλες οι μπαλαρίνες μπορούν να κάνουν άλματα όλο χάρη,

ούτε όλοι οι σούπερ ήρωες πετούν ή οι ιππότες τους δράκους πολεμούν.”

Ωστόσο, όλοι μέσα μας έχουμε πολύ δύναμη, γενναιότητα και καλοσύνη, ώστε αν αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη θα μπορέσουμε να ονειρευτούμε και να φτιάξουμε τη ζωή μας έτσι όπως τη θέλουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι!

Είναι ένα πολύ χαρούμενο βιβλίο με ζωντανές εικόνες που δίνει την ευκαιρία σε εμάς τους γονείς να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να δίνουν σημασία στις σκέψεις τους και στα συναισθήματά τους, για να καταλάβουν ότι ακόμα κι αν δεν γεννήθηκαν πριγκίπισσες ή σε κάστρα και πειρατικά καράβια, μπορούν να βρουν τον τρόπο και να γίνουν αυτό που ονειρεύονται και να ζήσουν τη ζωή τους όπως τη φαντάζονται!

ΕκδότηςΜίνωας

Συγγραφέας: Bone Jeffrey, Bone Lisa

Εικονογράφηση: Βαλέρια Ντοκάμπο

Μετάφραση: Ράνια Μπουμπουρή

Σελίδες: 40

Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μίνωας προσφέρουμε σε 3 τυχερούς από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Δεν ζουν όλες οι πριγκίπισσες σε κάστρα” μέσω του Instagram!

Ευχαριστώ θερμά τις Εκδόσεις Μίνωας για τη δωροθεσία!

Αν θέλετε να διεκδικήσετε 1 από τα 3 αντίτυπα του παραπάνω βιβλίου κάνετε κλικ εδώ.

Καλή επιτυχία!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link