Διαγωνισμός – Σετ χειροποίητοι σελιδοδείκτες από τσόχα με θέμα “Ο Μικρός Πρίγκιπας”

Την αγάπη μας για τα βιβλία την ξέρετε φαντάζομαι! Διαβάζουμε σε καθημερινά με τα κορίτσια μου και οι λέξεις μας ταξιδεύουν στα μονοπάτια της φαντασίας μας. Για να μη χάνουμε τη σελίδα μας βάζουμε πάντα σελιδοδείκτες που, τον τελευταίο καιρό, χάρη στην αγαπημένη μου Μαρία και τα ονειροτεχνήματά της, οι χειροποίητοι σελιδοδείκτες που μας έκανε δώρο στολίζουν πλέον τα βιβλία μας! Το σετ με τους σελιδοδείκτες μας έχει ως θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα: αστέρι, αλεπού και Μικρός Πρίγκιπας.

Η Ελένη διάλεξε την αλεπού, η Έλλη τον Μικρό Πρίγκιπα κι εγώ το αστέρι! Η Μαρία τους έφτιαξε και τους τρεις σελιδοδείκτες από τσόχα, ράβοντας τους στο χέρι και πραγματικά θαύμασα τη λεπτοδουλειά και το μεράκι της!

Έτσι για την ιστορία να σας πω ότι το “Ονειροτέχνημα – Μαρία ξεκίνησε την άνοιξη του 2012. Η Μαρία από την εφηβική της κιόλας ηλικία θυμάται τον εαυτό της να καταπίανεται με χειροτεχνίες και διάφορες κατασκευές. Ανήσυχο πνεύμα άλλωστε από τότε! Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας – Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ασχολήθηκε για μερικά χρόνια με την ιδιωτική εκπαίδευση. Ένεκα της κρίσης η ενασχόληση αυτή περιορίστηκε στο ελάχιστο, έπρεπε όμως να βρει έναν τρόπο να αξιοποιήσει τον υπερβολικά πλέον ελεύθερό της χρόνο!

Κάπως έτσι άρχισε να δημιουργεί κοσμήματα στην αρχή και στη συνέχεια κι άλλα χειροποίητα μικροαντικείμενα, όπως μπρελόκ, σελιδοδείκτες, παιδικά αξεσουάρ για τα μαλλιά, προσωποποιημένους πίνακες για παιδιά, δώρα για παιδιά, πάνινες κούκλες, πάνινες τσάντες, ημερολόγια / ατζέντες, σημειωματάρια, θήκες βιβλιαρίων κ.α. Οτιδήποτε φτιάχνει με τα χέρια της  προσπαθεί να αρέσει πρώτα στην ίδια και μετά σε όλους τους υπολοίπους! Οι δημιουργίες της  είναι εμπνευσμένες από το όνειρο κι έτσι προέκυψε και το όνομα «Ονειροτέχνημα».

Σε συνεργασία με το “Ονειροτέχνημα – Μαρία προσφέρουμε σε έναν τυχερό ή μία τυχερή 1 σετ σελιδοδείκτες από τσόχα με θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα: αστέρι, αλεπού και Μικρός Πρίγκιπας. Οι σελιδοδείκτες, όπως ήδη σας είπα, είναι χειροποίητοι, κομμένοι και ραμμένοι στο χέρι, φτιαγμένοι με πολλή αγάπη και μεράκι, εμπνευσμένοι από το πιο αγαπημένο και διαχρονικό βιβλίο μικρών και μεγάλων, τον Μικρό Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερί! Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τη δημιουργό εδώ. Ευχαριστώ θερμά το “Ονειροτέχνημα – Μαρία για τη δωροθεσία!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για 1 σετ χειροποίητους σελιδοδείκτες από τσόχα με θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα (αστέρι, αλεπού και Μικρός Πρίγκιπας) μέσω Instagram κάνετε κλικ εδώ.

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ)  ή ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 29/05/2018.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Instagram.

-Ο τυχερός  θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Το δώρο θα αποσταλεί στον τυχερό ταχυδρομικώς.

-Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Comments
  1. Υπέροχοι σελιδοδείκτες, Σωτηρία μου. Γεμάτοι έμπνευση! Θα δώσουν χαρά σε όποιον/α τους κερδίσει. Πολλά φιλιά, φίλη μου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link