Παίζουμε με το Εργαστήριο Αρωμάτων της As Company + Διαγωνισμός για ένα τυχερό παιδί

Καλημέρα φίλοι μου! Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να περάσατε το ίδιο όμορφα όπως εμείς, αλλά να φάγατε λιγότερο από ότι εμείς! Να ξεφύγατε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να αναζωογονηθήκατε και να γεμίσατε τις μπαταρίες σας! Εμείς καταφέραμε να φύγουμε για λίγες μέρες από την πρωτεύουσα και να βρεθούμε ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους. Με τον καιρό υπέροχο σύμμαχο στις εξορμήσεις μας γιορτάσαμε την Ανάσταση του Κυρίου, τιμήσαμε δεόντως το κατσικάκι, τα σοκολατένια αυγά, τα πασχαλινά κουλούρια, βολτάραμε στη θάλασσα όπου βρέξαμε ποδαράκια (αν και το νερό ήταν μπούζι) και αναπνεύσαμε καθαρό αέρα στην εκδρομή μας στο βουνό (θα σας μιλήσω άλλη μέρα γι αυτό).

Ανάμεσα σε όλα αυτά κάναμε και τις χειροτεχνίες μας και παίξαμε με αξιόλογα παιχνίδια όπως το “Εργαστήριο Αρωμάτων” της As Company που θα κερδίσει ένας τυχερός στον διαγωνισμό μας!

Η Ελένη και η Έλλη ενθουσιάστηκαν πολύ με το Εργαστήριο Αρωμάτων της As Company, καθώς είναι ένα αρκετά πλούσιο σετ με πολλές επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου άρωμα, αποσμητικό χώρου, αρωματικά άλατα μπάνιου, αιθέρια έλαια, ποτ πουρί, άρωμα σε κρέμα και γύψινα αρωματικά. Όλα τα υλικά περιέχονται μέσα στη συσκευασία (εκτός από ορισμένα που συνήθως έχουμε σπίτι μας, όπως χοντρό αλάτι, γυάλινο βαζάκι, απιονισμένο νερό, κτλ) και είναι ασφαλή για να τα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά. Επίσης το σετ περιλαμβάνει ένα εγχειρίδιο με πλήρεις κι αναλυτικές οδηγίες για να φτιάξουμε όλα αυτά τα αρωματικά εύκολα και διασκεδαστικά, καθώς και πληροφορίες για την ιστορία του αρώματος.

Συγκεκριμένα, η συσκευασία περιέχει:

-Γλυκιά και λουλουδάτη βάση αρώματος

-Μπουκάλι σπρέι

-Σπάτουλα

-4 σταγονόμετρα

-Κόκκινη χρωστική ουσία

-Ποτηράκι μέτρησης 50ml

-3 φιάλες με πώματα

-Αναδευτήρας

-Χωνί

-Χαρτί φίλτρου

-Κέρινη βάση

-Χαρτονάκια για δοκιμή (tester)

-Ξύλινα στικ για αποσμητικό χώρου

-Ετικέτες (αυτοκόλλητα)

-Βάση στήριξης για τις φιάλες

-Χάρτινο κουτί

-Σακουλάκι με γύψο

-Καλούπια σε σχήματα για γύψινα αρωματικά

-Δισκάκι πλαστικό

-Λαστιχένια γάντια λάτεξ

-Εγχειρίδιο με οδηγίες

Τα κορίτσια μου ήθελαν να φτιάξουν πρώτα (πάντα με τη δική μου επίβλεψη και βοήθεια) το άρωμα σε μορφή κρέμας.  Ζεστάναμε στον φούρνο μικροκυμάτων (εναλλακτικά σε μπεν μαρί) την κέρινη βάση και χρησιμοποιώντας τα σταγονόμετρα πρόσθεσαν, σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου, σταγόνες από τη γλυκιά βάση αρώματος που μυρίζει υπέροχα και σταγόνες από την κόκκινη χρωστική ουσία (εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε όποιο χρώμα ζαχαροπλαστικής σας αρέσει). Ανακάτεψαν με τον αναδευτήρα την κέρινη βάση και το άρωμα σε μορφή κρέμας ήταν έτοιμο, απλά το αφήσαμε να παγώσει και να στερεοποιηθεί.

Το επόμενο πείραμα-παιχνίδι μας ήταν να φτιάξουμε το δικό μας αποσμητικό χώρου. Xρησιμοποιήσαμε ένα γυάλινο βαζάκι με σχετικά στενό στόμιο, το μωβ χωνί, τη φούξια σπάτουλα, τα ξύλινα στικ, τη λουλουδένια βάση αρώματος, την κόκκινη χρωστική ουσία, το ποτηράκι μέτρησης 50ml, 2 σταγονόμετρα, τα πλαστικά γάντια και απιονισμένο νερό. Τα κορίτσια αφού φόρεσαν τα πλαστικά γάντια (έτσι για να μπουν περισσότερο στο πνεύμα του πειράματος) ακολούθησαν ακριβώς τις οδηγίες του εγχειριδίου κι έτσι έφτιαξαν μυρωδάτο, κοκκινωπό αποσμητικό χώρου. Στο τέλος στολίσαμε και το γυάλινο βάζο με λίγο σπάγκο χειροτεχνίας για να δείχνει πιο όμορφο.

Στη συνέχεια φτιάξαμε λευκά, γύψινα αρωματικά χρησιμοποιώντας το καλούπι, σε σχήμα καρδιάς, λουλουδιού, πουλιού και αστερία. Ήταν κι αυτό πολύ εύκολο και διασκεδαστικό σαν διαδικασία! Για να φτιάξουμε τα γύψινα αρωματικά χρησιμοποιήσαμε τον γύψο, το πλαστικό δισκάκι, το ποτηράκι μέτρησης 50ml, τη σπάτουλα, τα πλαστικά γάντια, το καλούπι, το σταγονόμετρο, τη λουλουδένια βάση αρώματος και νερό. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του εγχειριδίου κι αφού ρίξαμε το μείγμα στο καλούπι, το αφήσαμε να στεγνώσει για 24 ώρες.

Φτιάξαμε κι άλλα αρωματικά, όπως το δικό μας ποτ πουρί και το δικό μας παιδικό άρωμα που το βάλαμε στο μπουκάλι σπρέι, κολλήσαμε διάφορα αυτοκόλλητα, τα κορίτσια ψέκαζαν στα χαρτονάκια δοκιμής (tester) και έπαιζαν το αρωματοπωλείο όπου η μία γινόταν πελάτισσα και η άλλη ιδιοκτήτρια του καταστήματος!

Σε συνεργασία με την As Company κάνουμε δώρο το Εργαστήριο Αρωμάτων, της σειράς “Μαθαίνω και δημιουργώ” σε ένα τυχερό παιδάκι! Ευχαριστώ θερμά την As Company για τη δωροθεσία!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για 1 Εργαστήριο Αρωμάτων μέσω Facebook κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 20/04/2018.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Facebook.

-Ο τυχερός  θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Το δώρο θα αποσταλεί από την As Company ταχυδρομικώς στον τυχερό.

-Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

-Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link