Βιβλίο-πρόταση: Η Ανάσταση του Χριστού + Διαγωνισμός με 2 αντίτυπα

Το βιβλίο “Η Ανάσταση του Χριστού” του συγγραφέα Φίλιππου Μανδηλαρά των εκδόσεων Παπαδόπουλος είναι ιδανική πρόταση για να κατανοήσουν τα μικρά παιδιά τα Πάθη και την Ανάσταση του Χριστού καθώς είναι γραμμένο σαν παραμύθι, με στιχάκια απλά και κατανοητά και με όμορφη εικονογράφηση.

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα στην Παλαιστίνη, οι άνθρωποι μιλούν για τον Χριστό, που η φήμη του είχε απλωθεί παντού, αφού τα θαύματα του είχαν αρχίσει να γίνονται γνωστά. “Ανέστησε τον Λάζαρο” είπαν κάποιοι κι άλλοι αναρωτήθηκαν αν στ΄ αλήθεια είναι ο γιος του Θεού, ο Σωτήρας.  Όταν ο Χριστός φτάνει στην Ιερουσαλήμ οι άνθρωποι υποδέχονται τον γιο του Θεού με μεγάλο ενθουσιασμό στρώνοντας βάγια στους δρόμους και παρακαλώντας τον να τους σώσει.

Ο Χριστός μέσω της διδασκαλίας του αποκτά πολλούς οπαδούς αλλά και αρκετούς εχθρούς που θέλουν το κακό του και γι αυτό ξεγελούν τον Ιούδα και τον πείθουν να τον προδώσει. Έτσι και γίνεται, ο Ιούδας τον προδίδει και οι εχθροί του Χριστού με ψέμματα και υπερβολές τον καταδικάζουν. Ο Ρωμαίος έπαρχος, ο Πιλάτος καταλαβαίνει την αδικία και προσπαθεί να σώσει τον Χριστό λέγοντας στο πλήθος αν προτιμάει να ελευθερώσει τον ληστή Βαραββά ή τον Χριστό. Όμως το πλήθος επιμένει στην τιμωρία του Χριστού κι έτσι τον οδηγούν στον σταυρό.

Αντί για σκήπτρο του έδωσαν να κρατάει ένα καλάμι κι αντί για στέμμα του φόρεσαν αγκάθινο στεφάνι και με λόγια φοβερά τον οδηγούν στον Γολγοθά, όπου ο Χριστός μαρτύρησε. Αν και οι φρουροί φυλάνε τον τάφο του μέρα και νύχτα, ο Χριστός αναστήθηκε, εμφανίστηκε στους μαθητές του και τους άφησε να τον αγγίξουν για να μην έχουν καμία αμφιβολία ότι είναι ζωντανός. Μετά αναλήφθηκε στον ουρανό κι άφησε τους μαθητές τους να διαδώσουν τη διδασκαλία του σ΄ολόκληρο τον κόσμο.

Συγγραφέας: Φίλιππος Μανδηλαράς

Εκδότης: Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια

Σελίδες: 36

Ηλικία: 4+

Σειρά βιβλίου: Η πρώτη μου βίβλος

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρουμε συνολικά δύο αντίτυπα του βιβλίου “Η Ανάσταση του Χριστού” του συγγραφέα Φίλιππου Μανδηλαρά! Ευχαριστώ θερμά τις εκδόσεις Παπαδόπουλος για τη δωροθεσία!

Αν θέλεις να πάρεις μέρος στο giveaway για 1 αντίτυπο του βιβλίου μέσω Facebook ακολούθησε τους όρους συμμετοχής, κλικ εδώ.

Αν θέλεις να πάρεις μέρος στο giveaway για 1 αντίτυπο του βιβλίου μέσω Instagram ακολούθησε τους όρους συμμετοχής, κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 31/03/2018.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί, ένας μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram.

-Ο τυχερός μέσω Facebook θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook, ενώ ο τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram. Οι τυχεροί θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Αν οι τυχεροί κατοικούν στον νομό Αττικής, θα παραλάβουν τα δώρα τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασσαλίςα 14, Αθήνα, καθημερινά 09.00-16.00), ενώ αν κατοικούν στην επαρχία, θα τους αποσταλούν δωρεάν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

-Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

-Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link