Βιβλίο-πρόταση: Φτου και βγαίνω

Το βιβλίο “Φτου και βγαίνω” του συγγραφέα Rob Hodgson είναι το πιο πρόσφατο που διαβάσαμε από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και μόνο καλά λόγια έχω να πω, καθώς είναι ένα πολύ χαρούμενο, αστείο και διασκεδαστικό βιβλίο που η μικρή μου κόρη, η Έλλη, το λάτρεψε. Να φανταστείτε το διαβάσαμε τρεις συνεχόμενες φορές (την ίδια ημέρα) γιατί της άρεσε τόοοοοσο πολύ! Σίγουρα σε αυτό συνέβαλλε η όμορφη και ζωηρή εικονογράφηση του βιβλίου και ταυτόχρονα το απλό και κατανοητό κείμενο του, σε συνδυασμό με τον κακό λύκο που οι ιστορίες του  πάντα διασκεδάζουν και ιντριγκάρουν τα μικρά παιδιά!

Σε μια σπηλιά στο βουνό ζει ένα μικρό πλασματάκι γιατί εκεί είναι το σπιτικό του. Ο λύκος, που πεινάει πολύ, παραμονεύει έξω από τη σπηλιά και περιμένει πότε θα βγει το μικρό, άγνωστο πλασματάκι για να το φάει. Όμως το πλασματάκι δεν βγαίνει. Ο λύκος προσπαθεί να το ξεγελάσει λέγοντάς του ότι θα γίνουν πολύ καλοί φίλοι, ότι θα μαζέψουν λουλούδια, ότι θα παίξουν με τη μπάλα, ότι θα σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο, αλλά εκείνο εξακολουθεί να μην βγαίνει.

Ο λύκος όμως επιμένει και περιμένει, δεν το κουνάει ρούπι από εκεί, να σκεφτείς ότι δεν πάει ούτε για ύπνο! Επιτέλους, κάποια στιγμή το μικρό πλασματάκι αποφασίζει να βγει έξω για να παίξει και τότε ο λύκος χαίρεται που θα φάει. Όμως μια μεγάλη κι απρόσμενη έκπληξη περιμένει τον λύκο αλλά και τους μικρούς αναγνώστες που σίγουρα θα τους κάνει να σκάσουν στα γέλια (όπως έκανε και η μικρή μου κόρη) αφού το πλασματάκι δεν είναι καθόλου όπως το έχει φανταστεί ο λύκος!

Συγγραφέας: Rob Hodgson

Εκδότης: Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Μετάφραση: Μάνος Μπονάνος

Κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά

Σελίδες: 40

Ηλικία: 3+

Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου εδώ  και να το παραγγείλετε εδώ.

Καλό διάβασμα!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

Δείτε επίσης

-Βιβλίο-πρόταση: Καλωσήρθατε

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link