Βιβλίο-πρόταση: Τα σκυλάκια των Χριστουγέννων

Ένα καινούργιο Χριστουγεννιάτικο βιβλίο διαβάσαμε με τα κορίτσια μου και σας το προτείνουμε γιατί μας άρεσε πολύ (ιδιαίτερα στη μικρούλα μου, την Έλλη που έχει αδυναμία στα ζωάκια). Πρόκειται για το βιβλίο “Τα σκυλάκια των Χριστουγέννων”, των εκδόσεων Ψυχογιός, ένα τόσο χαρούμενο και γιορτινό βιβλίο, ιδανικό θα έλεγα για τους μικρούς βιβλιοφάγους!

Μια παρέα από πολλά και διαφορετικά σκυλάκια μας δείχνουν πως περνούν την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, καθώς στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαγειρεύουν πίτσα, ετοιμάζουν δώρα για τους αγαπημένους τους, γελάνε, παίζουν, τραγουδούν και φυσικά κάνουν πολλές πολλές σκανδαλιές και αταξίες! Το βιβλίο αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό και ταυτόχρονα βοηθάει τα παιδάκια να μάθουν τους πρώτους αριθμούς αλλά και να μετρούν. Η εικονογράφησή του είναι γεμάτη χρώματα και όμορφες γιορτινές εικόνες που σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα των παιδιών και θα ευχαριστηθούν ακούγοντας τα γιορτινά στιχάκια που θα τους διαβάσετε!

Η Έλλη μου ευχαριστήθηκε με αυτό το βιβλίο γιατί αγαπάει πολύ τα σκυλάκια (και τα ζωάκια γενικότερα), πρόσεξε το πόσο διαφορετικό είναι κάθε σκυλάκι, τα μετρούσε σε κάθε σελίδα και μου έλεγε τι αταξία έχουν κάνει, παρατηρούσε τις λεπτομέρειες κάθε εικόνας και μου τις περιέγραφε.

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο

Εκδότης: Ψυχογιός

Σειρά βιβλίου: Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία

Σελίδες: 32

Ηλικία: 2+

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο κάνετε κλικ εδώ και για να το παραγγείλετε κάνετε κλικ εδώ.

Καλό διάβασμα!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog.

 

 

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link