Χριστουγεννιάτικες κάρτες με συρματάκια πίπας και χάντρες

xristougenniatikes_kartes_mylittleworldgr

Κάθε χρόνο φτιάχνουμε με τα κορίτσια μου τις δικές μας Χριστουγεννιάτικες κάρτες για να συνοδεύουμε τα δώρα που θα δώσουμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους ή για να τις στείλουμε με το ταχυδρομείο σε όλους βρίσκονται μακριά μας! Μέσα στις Χριστουγεννιάτικες κάρτες μας γράφουμε χαρούμενες ευχές και λόγια που θέλουμε να τους πούμε για να ξέρουν ότι τους έχουμε μέσα στην καρδιά μας! Φέτος σκέφτηκα να φτιάξουμε Χριστουγεννιάτικες κάρτες full στην τσαχπινιά και τη λάμψη, που ταυτόχρονα θα ήταν παιχνίδι αλλα θα εξασκούσαν και τη λεπτή κινητικότητα των δακτύλων (της μικρούλας μου κυρίως). Με λίγα υλικά που είχαμε στο σπίτι φτιάξαμε τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες μας και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα μας εντυπωσίασε!

Τα υλικά που χρειαστήκαμε είναι:

-Χριστουγεννιάτικα χαρτόνια

-Συρματάκια πίπας Χριστουγεννιάτικα

-Χάντρες από τα σπασμένα βραχιολάκια των κοριτσιών

-Αστεράκια από τσόχα (κι από χαρτόνι μια χαρά ταιριάζουν)

-Πιστόλι σιλικόνης (προσοχή: θα το χρησιμοποιήσετε μόνο εσείς κι όχι τα παιδιά)

Πάμε να δούμε και τη διαδικασία για να φτιάξουμε αυτές τις τσαχπίνικες Χριστουγεννιάτικες κάρτες!

Αρχικά τσακίσαμε κάθε χαρτόνι στη μέση για να σχηματιστεί η κάρτα μας. Μετά έδωσα σε κάθε κορίτσι από ένα συρματάκι πίπας και τους είπα να περάσουν σε αυτό αρκετές από τις χάντρες που είχαμε. Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο για παιδάκια κάτω των 5 ετών. Εντάξει, η Ελένη που είναι πια 7+ χρονών το έκανε με ευκολία, η Έλλη όμως δυσκολεύτηκε κάπως, αλλά με τη δική μου βοήθεια τα κατάφερε! Αφού πέρασαν πολλές χάντρες, εγώ λύγισα το συρματάκι και του έδωσα μορφή Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το κόλλησα με το πιστόλι σιλικόνης πάνω στην κάρτα, κόλλησα και το αστεράκι και οι τσαχπίνικες Χριστουγεννιάτικες κάρτες μας ήταν έτοιμες!

Νομίζω ότι οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες μας έγιναν πολύ όμορφες κι εντυπωσιακές! Ανυπομονώ να τις στείλουμε στους αγαπημένους μας!

================================================================

Δείτε εδώ όλες τις Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες μας!

================================================================

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

 

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

8 Comments
  1. Είναι τόσο χαριτωμένες οι κατασκευές σας και οι κάρτες δεν αποτελούν εξαίρεση! Με όμορφα χρώματα και μία τόση δα λάμψη όπως αρμόζει στις μέρες που έρχονται. Φιλάκια και καλή συνέχεια σε ότι κάνετε!

  2. Μπραβο στα παιδια και σε σενα Σωτηρια μου οχι μονο τσαχπινικες αλλα και πολύ ομορφες…και πανω που εψαχνα κατι ευκολο και ομορφο… για τις δικες μου καρτες…χα..χα…
    Να περνατε ομορφα με οτι γιορτινο κα να κανετε….. καλές γιορτες να εχετε Σωτηρια μου… θα τα ξαναπούμε μχρι τότε ..φιλακιαααα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link