Διακοσμούμε πασχαλινά αυγά με σπάγκο

Πασχαλινά αβγά με σπάγκο

Πασχαλινά αβγά με σπάγκο

Τα Πασχαλινά αυγά με σπάγκο που φτιάξαμε είχαν μεγάλη επιτυχία! Τα περισσότερα από αυτά τα χαρίσαμε σε φίλους. Άρεσαν τόσο πολύ που νομίζω ότι θα τα ξαναφτιάξουμε!

Μετά τα αυγά που διακοσμήσαμε με washi tapes, σειρά είχε να στολίσουμε τα αυγά μας πιο χαριτωμένα, χρησιμοποιώντας σπάγκο και κορδέλες. Μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα αυτής της χειροτεχνίας γιατί έχει κάτι ρομαντικό, χαρούμενο και ανοιξιάτικο! Επίσης, είναι πάρα πολύ εύκολη κι όπως θα έχετε καταλάβει συνήθως επιλέγω να κάνω εύκολα πράγματα!

Υλικά για Πασχαλινά αυγά με σπάγκο

-Αυγά από φελιζολ

-Ταινία διπλής όψεως

-Σπάγκο

-Κορδέλες και πιστόλι σιλικόνη για να τις κολλήσετε

Πασχαλινά αβγά με σπάγκο

Ξεκινάμε και καλύπτουμε με ταινία διπλής όψεως το μισό αυγό (το άλλο μισό θα το κολλήσουμε σε λίγο για να μπορούμε εύκολα να το πιάνουμε). Παίρνουμε το σπάγκο κι αρχίζουμε να τον κολλάμε κυκλικά πάνω στο αυγό μέχρι να το καλύψουμε όλο (όπως φαίνεται στη φωτογραφία). Αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι άκρες του σπάγκου δεν θα ξεκολλήσουν, τις σταθεροποιούμε με την κόλλα σιλικόνης. Μετά κολλάμε πάνω στο αυγό όποιες κορδέλες έχουμε και μας αρέσουν. Εγώ διάλεξα να κολλήσω μια διάφανη κάτω κάτω, από πάνω μια καρό ροζ-λευκή κορδέλα και τέλος πάνω πάνω μια φούξια λεπτή σαν κορδόνι. Η φούξια- ροζ μαργαρίτα ολοκλήρωσε τη χαρούμενη διακόσμηση του αυγού μου και το έκανε ακόμα πιο χαριτωμένο!

Μερικά από αυτά μπήκαν σε κουτιά με Πασχαλινά δώρα και συμπλήρωσαν το ντεκόρ. Κάποια άλλα Πασχαλινά αυγά κρεμάστηκαν με ένα κομμάτι σπάγκο πάνω σε χαρτοσακούλες κι έκαναν τα δώρα πιο εντυπωσιακά!

Πασχαλινά αβγά με σπάγκο

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Μου αρέσουν πολύ αυτά τα χαρούμενα Πασχαλινά αυγά και χάρηκα που άρεσαν εξίσου και στους παραλήπτες τους!

================================================================

Παρακάτω θα βρείτε διάφορες Πασχαλινές χειροτεχνίες που έχουμε κάνει κατά καιρούς:

Διάφορες Πασχαλινές χειροτεχνίες

================================================================

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

Πασχαλινό στεφάνι από κληματόβεργες

Πασχαλινές κάρτες με κουνέλια + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

Πασχαλινές κάρτες με κουνέλια και δωρεάν εκτυπώσιμο

Πασχαλινό καλαθάκι-κουνελάκι από χάρτινα πιάτα

Πασχαλινό καλαθάκι-κουνελάκι από χάρτινα πιάτα

Πασχαλινό στεφάνι με αυγά

πασχαλινό στεφάνι με φωλιά κι αυγά

Πασχαλινή γιρλάντα με αυγά

Πασχαλινή_γιρλάντα_με_αβγά

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

10 Comments
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ευγενία. Ναι είναι κρίμα να μπουν στο ντουλάπι αφού είναι τόσο ανοιξιάτικα, ίσως στολίσουν κάποια γωνιά του σπιτιού και μετά το Πάσχα! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να έχετε! Φιλιάαααα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link