Christmas spirit No1

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή και για να μπαίνουμε σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα σκέφτηκα να κανω μια απλή κατασκευή που δείχνει ότι όλα αξιοποιούνται αναλόγως και ποικιλοτρόπως!

Ξέρετε αυτά τα νόστιμα βιολογικά γιαουρτάκια σε γυάλινα βαζακια;
Τα βρίσκουμε σε μεγαλα σουπερ μαρκετ που διαθέτουν βιολογικά προιόντα.
Κι αφού φάμε το νόστιμο περιεχόμενο τους (εγώ προτιμώ γεύση βανίλια η φράουλα), έχουμε αρχικά αυτό:

Με λίγη λεύκη κορδέλα και ταινία διπλής όψης έχουμε αυτά:

Κι αν προσθέσουμε ο,τι Χριστουγεννιατικες κορδέλες μας εχουν απομείνει απο δωρα μεταμορφώνονται ως εξης:

Και μετα στολίζουν υπέροχα τους Χριστουγεννιάτικους διακοσμητικούς δίσκους μας…

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Κι όπως σίγουρα καταλάβατε έχω ήδη ξεκινήσει να στολίζω και τα κορίτσια μου έχουν ξετρελαθεί! Η μεγάλη μου ζουζουνα προσπαθεί με πολύ χαρα να με βοηθήσει, ενώ η μικρή ζουζουνα γουρλώνει τα ματάκια της και κοιτάζει ενθουσιασμένη και φυσικά τα πειράζει ΟΛΑ! Δεν πειράζει όμως γιατί τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδια, μικρα και μεγαλα…

Σας φιλώ…

6 Comments
  1. Και είναι ένας λόγος αυτός να πάρω τα γιαουρτάκια που λες! Αυτά τα γυάλινα βαζάκια αξιοποιούνται σούπερ και για αποθήκευση ίσως. Πολύ ωραία η ιδέα Σωτηρία μου, μπράβο που ξεκινήσατε με τις διακοσμήσεις των Χριστουγέννων.

  2. Είναι πολύ όμορφα τα βαζάκια Σωτήρια μου και θυμάμαι που στο είχα σχολιάσει και τότε! Πολλές φορές θα πάρω κάτι μόνο για την συσκευασία και για το αξιοποιήσω στη διακόσμηση!! Καλημέρα!!

    1. Σε ευχαριστώ Ελεάνα μου! Εσύ που το έχεις πολυ με τη διακοσμηση ήμουν σίγουρη οτι θα μπορούσες να πάρεις κάτι μόνο για τη συσκευασία! Φιλιααααα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link