“Πετίτ ντροπή”: μια ανατρεπτική ποιητική συλλογή

“… Μια στιγμή ωρίμανσης μπροστά στα μάτια 

ενός φίλου ή ενός παντοτινά αγαπημένου.

Κι είν΄αυτή η πετίτ ντροπή της κάθε πρώτης φοράς

που σ΄ωριμάζει, το φίλτρο για το από δω και πέρα...”

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Με τον Αρτέμη γνωριζόμαστε από τα μαθητικά μας χρόνια, όπου αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια φιλία αγνή και όμορφη, με όλη τη σημασία της λέξης. Τελειώνοντας το σχολείο ο καθένας πήρε το δρόμο του, εγώ για σπουδές στην Αθήνα εκείνος στο εξωτερικό και κάπως έτσι χαθήκαμε. Όταν επικοινωνήσαμε, μετά από πολλά πολλά χρόνια, χάρηκα τόσο πολύ με την πορεία του! Και πήρα ακόμα μεγαλύτερη χαρά όταν μου μίλησε για τις ποιητικές συλλογές του που έχουν εκδοθεί.

“Φορούσες την μπλούζα με τ’αστέρια

κι εγώ σου ζήτησα να μου τη δώσεις

να τη φορέσω εγώ, γι΄άλλη μια φορά

να πέσω κάτω, να κάνεις τις ευχές σου”

Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί στα συλλογικά βιβλία “Οδός δημιουργικής γραφής” και “Ανθολόγια σύντομου διηγήματος”, καθώς επίσης έχει συμμετάσχει με ποίημά του στην ισπανόφωνη ποιητική ανθολογία “Palabras entre el centeno”. Το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη του ποιητική συλλογή “Λίγες λάμψεις πιο ψηλά”.

Πετίτ ντροπή

Η “πετίτ ντροπή” είναι η δεύτερη ποιητική συλλογή του που εκδόθηκε το 2016 από τις εκδόσεις ΑΛΛΩΣΤΕ.  Το αγάπησα αυτό το βιβλίο, με απορρόφησε και το ρούφηξα κυριολεκτικά! Κρύβει χαρά, θλίψη, ελπίδα, συναίσθημα, προβληματισμό, απάθεια και όνειρα! Όλα αυτά ξύπνησε σε εμένα, αυτή η εξαιρετική ποιητική συλλογή που με έκανε να σκεφτώ, να χαρώ ή να λυπηθώ και φυσικά θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!

Τίτλος: πετίτ ντροπή

Συγγραφέας: Αρτέμης Μούλος

Εκδόσεις: ΑΛΛΩΣΤΕ

Σελίδες: 101

Σας το προτείνω κι ελπίζω να ταξιδέψετε μαζί του όπως κι εγώ…


Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).


Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

Βιβλία οικολογικής ευαισθητοποίησης για γονιό & παιδί: “Η ιστορία του νερού” & “Πλανήτης sos”

biblia_oikologias_mylittleworldgr

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link