Θησαυρός ιδεών & κατασκευών

Το βιβλίο “Θησαυρός ιδεών & κατασκευών” έφτασε στα χέρια μου από την πολύ γλυκιά Έλενα του Busy Μama’s Corner σε μία ανταλλαγή δώρων μεταξύ bloggers. Όσοι με διαβάζετε θα ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες! Κάνουμε συχνά με τα παιδιά μου κι αυτός είναι ο λόγος που το αγάπησα με από την πρώτη στιγμή που το είδα!

Είναι ένα δημιουργικό βιβλίο με πάνω από 160 θέματα κατασκευών και δεξιοτήτων για παιδιά. Επίσης έχει βραβευτεί ως το Δημιουργικό Βιβλίο της χρονιάς 2011 (Βραβεία Creative Impulse 2011).

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ανοίγοντάς το είδα ότι χωρίζει τις χειροτεχνίες και κατασκευές στις εξής κατηγορίες:

-για τη μαμά                      – για την καλύτερη φίλη                   -για το Πάσχα

-για τον μπαμπά               – για τον καλύτερο φίλο                   -για τα Χριστούγεννα

-για τον παππού και τη γιαγιά

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ξεφυλλίζοντας το με κέρδισε η πλούσια εικονογράφησή του, η ποικιλία των προτάσεων και ιδεών του και οι αναλυτικές του οδηγίες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Είναι ένας θησαυρός ιδεών που θα μας συντροφεύει για πολλά χρόνια με ιδέες για τα γενέθλια, για το Πάσχα και τα Χριστούγεννα και για κάθε γιορτή του χρόνου.

Οι προτάσεις αυτού του βιβλίου αρέσουν σε αγόρια και κορίτσια. Ενώ για κάθε θέμα θα βρείτε πολλές παραλλαγές τις οποίες μπορείτε να εξελίξετε και να δημιουργήσετε και τις δικές σας συνθέσεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πολύ σημαντικό είναι ότι εκτός από τις λεπτομερείς οδηγίες του με εικόνες βήμα-βήμα για κάθε κατασκευή, το βιβλίο περιέχει και πατρόν για ακόμα ευκολότερη εφαρμογή των προτάσεών του.

Το βιβλίο σας το προτείνω σαν έναν χρήσιμο οδηγό χειροτεχνιών. Ώστε να φτιάξετε με τα παιδιά σας (κι όχι μόνο) πολύχρωμες και πρωτότυπες κατασκευές που σίγουρα θα τα ενθουσιάσουν.

Θησαυρός ιδεών & κατασκευών

Συγγραφέας: Pia Pedevilla

Εκδόσεις: ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗΣ

Σελίδες: 64 (επιπλέον περιέχει και 2 πατρόν)


Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ)  ή ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).


Σας φιλώ…

 

Δείτε επίσης

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link