Κουκουνάρια με νήμα πλεξίματος: πώς θα τα φτιάξεις

κουκουνάρια με νήμα πλεξίματος
Τα κουκουνάρια με νήμα πλεξίματος είναι πλέον από τα αγαπημένα μου διακοσμητικά αντικείμενα στο σαλόνι μας. Προσδίδουν στο χώρο μια ζεστασιά και μια φθινοπωρινή/χειμερινή πινελιά. Κάθε φορά που αλλάζει η εποχή μου αρέσει να κάνω μικρές (ή και μεγάλες καμιά φορά) αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Αυτές οι αλλαγές με ανανεώνουν και με βάζουν στο κλίμα της κάθε εποχής. Έτσι κι αυτά τα κουκουνάρια που είναι λίγο φθινοπωρινά και λίγο Χριστουγεννιάτικα, δίνουν άλλο αέρα σε μια γωνιά του σπιτιού μας.
.
κουκουνάρια με νήμα πλεξίματος
.
Πριν λίγο καιρό είχα αρχίσει να ασχολούμαι με το πλέξιμο. Ναυάγησαν βέβαια οι προσπάθειές μου να μάθω γιατί χρειαζόταν περισσότερο ελεύθερο χρόνο (που δεν τον έχω). Ωστόσο μου έμειναν μερικά κουβάρια νήμα που σίγουρα θα αξιοποιήσω με διάφορους τρόπους. Κάπως έτσι “ντύθηκαν” αυτά τα κουκουνάρια με νήμα πλεξίματος.
Επίσης, να σου πω ότι σχεδόν κάθε φορά που πάμε στο πάρκο οι μικρές μου μαζεύουν κουκουνάρια. Οπότε έχουμε μεγάλο απόθεμα στο σπίτι από κουκουνάρια που τα χρησιμοποιούμε στις χειροτεχνίες μας και σε διάφορες κατασκευές.
.

Κουκουνάρια με νήμα πλεξίματος: Υλικά

-Κουκουνάρια
-Κόκκινο νήμα πλεξίματος
-Ψαλίδι
.
διακόσμηση σπιτιού
.
Είναι τόσο μα τόσο εύκολη κατασκευή που ούτε 5 λεπτά δεν μου πήρε! Πήρα ένα κουκουνάρι κι έδεσα το νήμα πλεξίματος στη μια του άκρη κάνοντας κόμπο. Μετά ξεκίνησα να τυλίγω γύρω γύρω κόκκινο νήμα, ανάμεσα στα ξύλινα φύλλα του. Έκανα κι έναν κόμπο στην άλλη του άκρη και το “ντυμένο” κουκουνάρι μου με νήμα πλεξίματος ήταν έτοιμο.
Συμβουλή: όσο πιο χαλαρά τυλίγεις το νήμα πλεξίματος, τόσο πιο όμορφο θα είναι το αποτέλεσμα.
.
διακόσμηση σπιτιού
.
Νομίζω ότι τα κουκουνάρια με νήμα πλεξίματος που έφτιαξα, δημιουργούν μια πολύ cozy ατμόσφαιρα στον δίσκο που τα τοποθέτησα και δίνουν στο χώρο μια ζεστασιά.
κουκουνάρια με νήμα πλεξίματος
.
Πώς σου φαίνονται; Εύκολα κι όμορφα, έτσι;
.
.

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σε φιλώ…

Δείτε επίσης
30 Comments
  1. Κοίτα πως μπορείς να δώσεις χρώμα στα κουκουνάρια!!! Πάρα πολύ όμορφα τα έκανες! Το κόκκινο το λατρεύω!!
    Και εγώ έχω όρεξη για χριστουγεννιάτικα και δεν έχω χρόνο.. 🙂 Πάλι θα τρέχω!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link