Το πρώτο μου Craft video: Χριστουγεννιάτικα δεντράκια από κουκουνάρια

Χριστουγεννιάτικα-δεντράκια-από-κουκουνάρια-και-glitter

Αυτά τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια από κουκουνάρια με κάνουν πολύ χαρούμενη γιατί έγιναν η αφορμή να φτιάξω το πρώτο μου craft video! Σε συνεργασία με την εταιρία Fila-Giotto Hellas  και με το διαδικτυακό περιοδικό Familives  έφτιαξα γιορτινά δεντράκια από κουκουνάρια!

Είναι Χριστουγεννιάτικα δεντράκια που συνδυάζουν το φυσικό υλικό, τα κουκουνάρια, με τη λάμψη των Χριστουγέννων, το glitter! Κι επειδή πίσω από κάθε τι που φτιάχνω συνήθως κρύβεται μια μικρή ιστορία, αυτά τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια από κουκουνάρια τα έχω μέσα στην καρδιά μου.

Για να καταλάβετε τι εννοώ, τα κουκουνάρια τα είχαμε μαζέψει με τις κόρες μου σε κάποια παλιότερη οικογενειακή εκδρομή μας. Είχαμε περάσει πολύ όμορφα και στην επιστροφή είχαμε διάφορα υλικά της φύσης που τα φυλάμε σαν μικρούς “θησαυρούς”!

Οι θησαυροί αυτοί μας θυμίζουν τις όμορφες στιγμές που είχαμε ζήσει κι ευχόμαστε να τις ξαναζήσουμε. Υπάρχουν συγκεντρωμένοι σε ένα μεγάλο μπαμπού καλάθι στο μπαλκόνι μας. Έτσι, όποτε θέλουμε να κάνουμε μια χειροτεχνία με φυσικά υλικά, αξιοποιούμε τους “θησαυρούς” μας!

Η εταιρεία Fila-Giotto Hellas πρόσφερε τα υπέροχα και ποιοτικά υλικά της τα οποία αξιοποίησα στο μέγιστο! Έτσι, τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια από κουκουνάρια με Glitter Giotto και βάση από πηλό Das στολίζουν διάφορες γωνιές του σπιτιού μας.

Κι επειδή έφτιαξα αρκετά, μερικά τα χαρίσαμε ήδη σε αγαπημένα μας πρόσωπα μαζί με άλλα δωράκια.

gift-tags-free-printable

Ακόμα, κάποια κρεμάστηκαν στις συσκευασίες δώρων που τυλίξαμε μαζί με τις δωρεάν Χριστουγεννιάτικες ετικέτες που είχα φτιάξει και μπορείτε να εκτυπώσετε εδώ. Δυστυχώς, μέσα στη φούρια των ημερών ξέχασα να τραβήξω φωτογραφίες τους πάνω στα δώρα μας!

Για να δείτε τι υλικά χρησιμοποίησα και πως ακριβώς τα έφτιαξα θα κάνετε κλικ εδώ κι εδώ.

Δείτε εδώ όλες τις Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες μας!


Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).


Δείτε παρακάτω το πρώτο μου craft video με τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια από κουκουνάρια:

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία κι αγάπη!

Σας φιλώ…

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link