Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες κεράκια

handmade-christmas-cards-χριστουγεννιάτικες-κάρτες

Φτιάξαμε μερικές ακόμα χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες και πολύ το χαρήκαμε! Έτσι, κάθε φορά που πηγαίνουμε μια επίσκεψη σε φίλους, συνοδεύουμε το κατιτίς μας με μια χειροποίητη κάρτα με γλυκές ευχές για τους αγαπημένους μας! Αυτές οι χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες κεράκια, πιστέψτε με, είναι τόσο μα τόσο εύκολες να τις φτιάξετε! Φυσικά χρησιμοποιήσαμε υλικά χειροτεχνίας από αυτά που είχαμε σπίτι μας και τις φτιάξαμε με πολύ μεράκι. Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχω μεγάλο απόθεμα από υλικά χειροτεχνίας αφού είναι μία από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες. Επιπλέον μου αρέσουν πολύ οι ταινίες washi tapes και πραγματικά έχουμε πολλές πολλές στο ντουλάπι μας! Για να φτιάξουμε τις συγκεκριμένες χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες κεράκια χρησιμοποιήσαμε αστραφτερές και λαμπερές ταινίες washi tapes. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε νομίζω!

handmade-christmas-cards-χριστουγεννιάτικες-κάρτες

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε για να φτιάξουμε χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες!

-Σκουρόχρωμα χαρτόνια Α4. Εμείς χρησιμοποιήσαμε χαρτόνια σε χρώμα μαύρο και μπλε σκούρο

-Ταινίες washi tapes με γκλίτερ ή γυαλιστερές (σε διάφορα χρώματα) ή με χριστουγεννιάτικα σχέδια

-Μαρκαδόρο Posca σε κίτρινο χρώμα

-Ψαλίδι

handmade-christmas-cards-χριστουγεννιάτικες-κάρτες

Κάθε χαρτόνι το διπλώσαμε στα δύο για να πάρει τη μορφή κάρτας. Μετά πήρε από μία κάρτα η Ελένη και μία κάρτα η Έλλη, τις έβαλαν σε οριζόντια θέση κι άρχισαν να κολλάνε πάνω ταινίες. Για την ακρίβεια κολλούσαν διαφορετικές ταινίες, τη μία κολλητά στην άλλη και σε ασύμμετρο μήκος.

handmade-christmas-cards-χριστουγεννιάτικες-κάρτες

Αφού κόλλησαν τις ταινίες με τους συνδυασμούς χρωμάτων που τους άρεσαν, εγώ έκοψα ότι περίσσευε από τις ταινίες στο κάτω μέρος της κάρτας.

handmade-christmas-cards-χριστουγεννιάτικες-κάρτες

Οι ταινίες αυτές αναπαριστούν κεράκια τα οποία μετά θέλαμε να φαίνονται αναμμένα. Για αυτό πάνω σε κάθε κεράκι τα κορίτσια μου ζωγράφισαν τη φλόγα του με τον κίτρινο μαρκαδόρο. Ο λόγος που χρησιμοποιήσαμε τον συγκεκριμένο μαρκαδόρο Posca είναι γιατί γράφει παντού, σε όλες τις επιφάνειες και φυσικά φαίνεται πάνω στο σκούρο χαρτόνι.

handmade-christmas-cards-χριστουγεννιάτικες-κάρτες

Αυτές λοιπόν είναι οι χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες μας που μοιάζουν με αναμμένα κεράκια! Στην Ελένη και την Έλλη άρεσαν πολύ κι έφτιαξαν κάμποσες τέτοιες κάρτες (καμιά δεκαριά νομίζω). Ελπίζω να αρέσουν το ίδιο και στους παραλήπτες τους!

Δείτε εδώ όλες τις Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες μας!


Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).


Καλές γιορτές σε όλους!

Σας φιλώ…

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments
  1. Πολλή όμορφη ιδέα για χειροποίητες κάρτες, Σωτηρία μου! Νομίζω ότι ταιριάζει εξίσου και για το Πάσχα! Οι washi tapes είναι “φοβερό” υλικό για χειροτεχνίες! Χαίρομαι πολύ που έχω στα χέρια μου μια τέτοια κάρτα φτιαγμένη από τα χεράκια των κοριτσιών σου! Ευχαριστώ πολύ! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link